BO2 Отговорено 31 Август, 2009 Доклад Отговорено 31 Август, 2009 И аз имам проблем с потребителското си име (BO). Каквото и да правя, не мога да се логна. За това се принудих да си регистрирам нов потребител (BO2). Има ли някакво решение на проблема или къде бъркам?
Администратор 111111 Отговорено 31 Август, 2009 Администратор Доклад Отговорено 31 Август, 2009 И аз имам проблем с потребителското си име (BO). Каквото и да правя, не мога да се логна. За това се принудих да си регистрирам нов потребител (BO2). Има ли някакво решение на проблема или къде бъркам? ще получиш меил Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
netronix Отговорено 8 Септември, 2009 Доклад Отговорено 8 Септември, 2009 Мога и аз да не съм си настроил нещо, но след подписа на всеки потребител има много празно мяато. Не може ли това да се намали, и да се виждат повече постове ? Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте
Администратор 111111 Отговорено 8 Септември, 2009 Администратор Доклад Отговорено 8 Септември, 2009 виж настройките на потребителя Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Гост Отговорено 8 Септември, 2009 Доклад Отговорено 8 Септември, 2009 Тва празно място е щото отляво има много текст, титли, звездички, плюсчета, минусчета, голям аватар/картинка на всеки, и т.н. и става причина за разтягането на всеки пост.
Mupo neTkoB Отговорено 8 Септември, 2009 Доклад Отговорено 8 Септември, 2009 Гадна работа с празното място, искам да дам едно предложение относно този чат значи идеята ми е следната: нека ползваме чета но само за общи приказки, искам когато има някаква тема за обсъждане да си се пуска и във форума, а не да се обсъжда в чата - там няма хронология и не може да се прочете по-късно Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
jaredharet Отговорено 8 Септември, 2009 Доклад Отговорено 8 Септември, 2009 Аз имам едно предложението относно извнестяването. Вече работи. Това е най-важното, но ще е добре примерно на мястото на бутона извести да се вежда примерно "Абонирай се за тази тема" и "Вие вече наблюдавате тази тема" или нащо от рода, тъй като е по удобно още като влезеш в темата и да погледнеш дали вече я наблюдаваш или не, а не като цъкнеш на бутончето и тогава да ти излиза онзи ситен надпис и там чак да ти дава тази информация.
Администратор 111111 Отговорено 8 Септември, 2009 Администратор Доклад Отговорено 8 Септември, 2009 ползвай RSS Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
netronix Отговорено 9 Септември, 2009 Доклад Отговорено 9 Септември, 2009 Тва празно място е щото отляво има много текст, титли, звездички, плюсчета, минусчета, голям аватар/картинка на всеки, и т.н. и става причина за разтягането на всеки пост. Не може ли да се измисли нещо, и да се намали това пространство, че не се виждат повече постове в една страница. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте
Администратор 111111 Отговорено 9 Септември, 2009 Администратор Доклад Отговорено 9 Септември, 2009 Не може ли да се измисли нещо, и да се намали това пространство, че не се виждат повече постове в една страница. увеличи броя на постовете показвани на 1 страница в настройките Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Администратор Велин Отговорено 9 Септември, 2009 Администратор Доклад Отговорено 9 Септември, 2009 Не може ли да се измисли нещо, и да се намали това пространство, че не се виждат повече постове в една страница. в профила може да изключиш показването на аватарите и подписите на другите потребители и няма да скролираш толкова и вземи си намали картинката , хем се оплакваш хем сам задръстваш Не отговарям на постове написани с шльокавица!
Mupo neTkoB Отговорено 10 Септември, 2009 Доклад Отговорено 10 Септември, 2009 сложете някакъв брояч. Доста ми е интерсно колко човека посещават форума. постоянно гледам че има 3-4 потребителя - 7-8 гости.. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
Администратор 111111 Отговорено 11 Септември, 2009 Администратор Доклад Отговорено 11 Септември, 2009 сложете някакъв брояч. Доста ми е интерсно колко човека посещават форума. постоянно гледам че има 3-4 потребителя - 7-8 гости.. http://mikrotik-bg.net/index.php?action=stats Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Mupo neTkoB Отговорено 11 Септември, 2009 Доклад Отговорено 11 Септември, 2009 бах-маааму то имало всичко Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
Гост Отговорено 11 Септември, 2009 Доклад Отговорено 11 Септември, 2009 Но са замръзнали статистиките или поне броя постове Айде да го fix-нем
Recommended Posts