Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. JohnTRIVOLTA

  Нови продукти от Микротик

  След модела NteMetal ac2 ето на хоризонта се задава и hAP ac3 / RBD53GR-5HacD2HnD&R11e-LTE6 / , рефреш на модела hAP ac2 и негов наслкедник ! Разликата с предходният модел на първо четене е наличието на LTE6 модем, изнесени и сменяеми pcb combo антени с ipex конектори за 2.4 и 5GHz, и pcb сменяеми антени за LTE модула. Не на последно място нов дизайн на борда съобразен този път с по-добра възможност за охлаждане подпомагано и от по-солиден метален радиатор охладител върху SOC ! Инфо .
 3. Today
 4. 111111

  best fusion splicer

  translate.google.com/ bing.com/translator/
 5. Yesterday
 6. garda.doo

  best fusion splicer

  refres need advice for beginer Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
 7. Адаптерите са разпродадени . Благодаря на отзовалите се.
 8. Продавам 70 броя адаптери 24 V-DC, 0,38 A . Цена за 1 брой 1 лв. Локация регион Шумен. Изпращам по Еконт или Спиди до офис или адрес за сметка на купувача. Телефон за връзка 0882392513
 9. Last week
 10. Стандартната схема с иптв е ясна,но тези дни ми се налага да ползвам 1 кабел и за интернет и за тв през време и се зачудих неможе ли да реализира под микротик по същият начин който вивакома го реализират при тях с смартком и хуавей рутерчетата(когато включих стб-то автоматично да попада в бридж с ван/еоип тунес който както го ползва).С микротика за безжичната част реално няма проблем изкарва ги и повече но той е твърде далеч и ме не устройва понеже 5 гхз устройсво след като се конекне е на -86 90 децибела и не е много стабилна връзката и затова предпочитам с ап-то да се връзва.Иначе след микротика на кабел си има гигабита на всички утройства,съмняваме ме пое адаптера единсвено да не се е предал нещо.
 11. what is the best fusion splicer, small loses fujikura 70? i need advice Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
 12. добавям още 1 комплект RB911G-5HPacD + 1 комплект netbox5 https://www.senetic.bg/product/RB911G-5HPACD-NB цена за брoйка netbox 5 - 130 лв
 13. Ако се закачваш на 2,4 толкова. Ако е на АС каква ти е картата на устройството.
 14. Не правихме ли скоро схемата с iptv ? Няма значение с кой модел рутерборд се прави, настройките са същите ! Относно безжичната част трябва да се знае на каква честота, стандарт, сила на сигнала и битрейт се свързва устройството с АПто . А за самият Микротик не си ли се пробвал да се вържеш и да тестваш ? Инак не би трябвало да е проблем за рутера да кара гигабит .
 15. На лан с хост колко имаш през мт?
 16. Здравейте. Продавам 2 броя Rocket AC Lite пускани само и единствено за тест. Купувани са от Везувиус преди седмица и имат гаранция към тях. Цена на комплекта от 2бр. - 460 лв. гр. Шумен Тел: 0897 366 76 пет
 17. Имам 2 въпроса имам микротик хап ац2 и след него unifi ap ac PRO и още 2 апта обикновенни тп линкове до микротика идва гигабит интернет ,но през унифи апто повече от 110 немога да изкарам на ви фи пробвах с различни настройки и все едно и също с гигабит пое е ужким микротика ли го ограничава нещо немога да разбера също и на тп линковете пък имам око 30 40 когато съм до тях ,и другия въпрос е може ли примерно устройствата с даден мак адрес да влизат дирекно в бридж(идеята е порт от рутера да се ползва и за интернет и иптв от виваком) ?
 18. Имате ли някоя снимка да видим как изглежда. Благодаря предварително
 19. Здравейте колеги купувам ъпдейтващ Микротик на sata носител 0898242357.
 20. Здравейте, търсим колега който има изградена мрежа или ресурс в Търговишка област. Наш клиент иска да му се предостави интернет достъп за определен период. Ако някой има интерес моля да пише на лично съобщение.
 21. Благодаря! Ако трябва да ходим да я изцедим тая антена Ще разгледам за видимост и ще мисля. А тези към Цари-МалиГрад на същия доставчик ли са?
 22. Не знам защо спорите - онова с 2к клиенти, простата математика дава сума около 480 к приход (не печалба), ситуацията в БГ обаче е такава, че таксите не се изплащат на 100% в месечна база - т.е. винаги има един приличен обем неплатени суми, ако това визира колегата Иво. И да - предоставянето на услуга в села е много ама много различно и по-сложно от това в градовете. В малките области е още по сложно и скъпо - влизането в дадено село ти отнема една основна база разход, която е една и съща без значение дали в селото ще имаш 10 или 50 абоната. Когато работиш в малки области (както е при нас) има села с по 3-5 абоната (ест. там сабезжични), но за един и същи период от време, два различни доставчика, започнали с еднаква инвестиция ще се развият по съвсем различен начин - тези в града може да пускат по 200-300 човека на месец, онези в села от 10 до 30 и след цитираните 16 години разликата в приходите ще е огромна - от там и развитието. На много им се налага да правят геройства за да оцелеят и да, много колеги ползват SoHo техника, не понеже са прости или скръдзи, а понеже ситуацията го налага - нормален клас техника няма избиване в такава дейност по села и палянки! И в тази цялата картинка, като ти дойде местния монопол (не националните, те са друга тема) и почне да си копае незаконно оптичните трасета без разрешително и никакви озаконявания, ей тогава вече става мазало - със или без озаконяване по новия закон за физическата инфраструктура, ти не можеш да си конкурентен на такъв. Много неща се обезсмислят.
 23. Линкът не е към Самоков а към Белчин конкретно. Има клиенти в Ярлово които са към Цари-МалиГрад .Такаче от където има изглед от там .Линковете са на Сателитни системи.За зла участ Сега ги потдържа Синът на Собственика и той малко не го бива с Антените. А ситоацията там е проблемна пречи един хълм. За пример на разбиращи ще кажа че когато преди го пускахме училището имахме ниво -57dB после нивото се влоши до -61. А сега младия хубосник го омазал до -75 казаха. За зла участ не става. Ако беше в някое от другите села и ти предложат бившите колеги оптика добре , но в Ярлово не знам питай ги но аз за там не бих. Другите села са на оптика,а Белчин и с Бекъп на Антени вече.
 24. iontcho

  • iontcho
  •   
  • Октодиан

  Здравей,  мога да ти продам нови с ++ с +++ нямам, около 6.5 gb . тл. 0896606042

   

 25. Май се регистрирах по лицензия 217 някъде през 2001 или 2002 година. Не помня вече. При положение, че горе долу от едно и също време сме в едни и същи "лайна" още по-малко разбирам начина ти на разсъждение. Вярвай ми между "селски" доставчик и "градски" доставчик разликата е от небето до земята - по отношение на приходите, по отношение на разходите и по отношение на работния процес. С удоволствие бих споделил с теб дертовете на един "селски" доставчик на една "Corona", ама не от актуалната, а една течност в едни прозрачни бутилки Колега, нито аз съм се обидил, нито съм обидил някого (надявам се), нито искам да си го меря с някой. Всеки един от нас е достоен за уважение поради факта, че се опитва да прави "нещо" въпреки усилията на повечето институции да му пречат.
 26. Страшно отношение един към друг думи нямам! Почти на 99.99% съм обеден че 80% от вас ползват някакво оборудване тип small office/home office да търкаляте не малка част от мрежата си, тъй че моля Ви без излишни спорове кой колко време е в бизнеса и как вижда нещата и как се смята. Най-много core/border или там както го наричате да е сте дали малко повече пари за оборудване което не е small/home office. Малко повече уважение колеги.
 27. от 16 години в тия лайна ще "празнувам" на 10 април, та ти на друг ги разказвай твоите виждания!
 28. 4бр нови или втора ръка за връзка на ЛС 088567девет6девет6
 29. Earlier
 30. Купувам нови sfp 2.5g или 10g 0898242357
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.