Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последният час
 2. определено ще ти е в полза, и то ефективна ,стига доставчика да не те "реже" по сесий , ами как да го обясня на мой клиенти 2 клуба като теб, че с трици маймуни не се ловят! Също като теб Тп-линк 740 , е тая сапунерка направо и се чудя как работи, добре че съм им сложил gargoyle поне една идея е по добре от стоковия фирм. Ако срещнеш големи проблеми с настройката свирни на Jack82, в твоя район е ,мисля че ще се споразумеете. успех
 3. Днес
 4. Ще върши всичко това, че и приоритет на трафика може да сложиш, както и да изолираш камерите от компютрите.
 5. Ориентирал съм се към въпросната машинка. Искам просто мнения от вас специалистите. Имам интернет зала с 16 компютъра. + 3 Ип камери. От доста време се каня да сменям рутера, защото за сега карам с Тъп линк 740. определено на моменти , мрежата почва да лагва, особено когато някой почне да гледа или да тегли филм с торент. Сега се забелязва и при ъпдейт на някоя игра а те пускат такива през два дена. Това което съм замислил със смяната на този рутер, е вече да премина на гигабитова мрежа, т.е. вместо да купувам и рутер и суитч (гигабитови), мисля да взема това чудо на Микротик. (интернета ми е на оптика.) Wi-fi -то не ми е приоритет, но не може без него....Това което ме притеснява е дали това ще ми свърши работа. искам да лимитирам скоростите поравно на всички компютри. И също така ме притеснява самото конфигуриране, никога не съм работил с Микротик.
 6. Продавам употребяван POE суич HP 2610-24-PPoE Switch (J9086A) - 24 10/100BaseT (12POE) + 2 gigabit SFP + 2 10/100/1000BaseT, управляем. За повече инфо: https://h20195.www2.hpe.com/v2/GetDocument.aspx?docname=c04111724&doctype=quickspecs&doclang=EN_US&searchquery=&cc=nz&lc=en Цена: HP 2610-24-PPoE Switch (J9086A) - 80лв. Забележки: • Не се интересувам от бартери ! • Компонентите нямат валидна гаранция, но са тествани на 100% и тяхната безпроблемна работоспособност е гарантирана ! • Всичко се намира в град Пловдив. При интерес от други населени места, може да се ползва куриерска услуга с наложен платеж за сметка на получателя ! • Начини за връзка: телефон - O 888 698867
 7. Продавам -Sfp transciver 1,25 Gbps TX-1310nm RX:1510 nm +Gigabit Fiber Ethernet Media Converter with SFP. Налични 3 комплекта Снимки: https://imgur.com/a/sM8L5aV https://imgur.com/a/vwLk78y https://imgur.com/fbK1UKi Състояние: Употребявани. Дефекти: Не. Цена : 30 лева за 1 брой комплект (Sfp+Media Converter)- 75 лева за трите комплекта заедно. Изпращане по eконт с 10% отстъпка от цената на доставката, за сметка на получателя с опция за преглед и тест преди плащане. За контакти на лични съобщения. Телефон :о887девет68528
 8. Вчера
 9. niki5

  Доставчици в Самоков

  Ами за Райово сме ние за Алино сме ние за Рельово утре ще пускам оптиката магистралната до селото и за Белчин пак сме ние ,Като свързаноста е оптична МАН порт и ще минем на PON поетапно в Рельово директно на пон.Като ТВ не сме решили още дали да е CAT ТВ или IP .
 10. niki5

  Проблем с дроп кабели и студено време

  То нещата се мерят с PON метър най добре особено като пускаш и CAT TV .За конектори може да се нагласят нещата но заварката си е заварка .Работи се с такива нива и такъв сплит че да е далече от лошите нива ниво на сплитера -21 до - 24 макс в клиент като в повечето време и 90 процента работим с нива - 19 децибела.Проблемите които срещнах от предната седмица бяха корда с 3 децибела затихване ,сплитер на 4 който затихва като сплитер на 8 (както се е случило и при колегата и двоен адаптер SC-APC с затихване 2,5 децибел(на единия конектор).Всички тези части са нови от търговец и често случващи се на последък .
 11. Няма марка и модел. Проба/Грешка, поръчка на по 20 конектора от 10 търговеца и тест. И така докато намериш правилния конектор при правилния търговец. После поръчваш 1000-2000 броя и докато свършат. Като свършат пак отначало същия филм
 12. Последната седмица
 13. 111111

  Предложете добър Конструктор

  Търсиш Инжинер Конструктор със специалност изграждане на метални съоражения. Погледни тези. http://www.telebuild.bg/industrial-construction http://www.dim93.com/services_proektirane.html
 14. space

  Проблем с дроп кабели и студено време

  Има тук , в саита не ги намирам ,но имат купувам от тях
 15. Networker

  Проблем с дроп кабели и студено време

  Направихме пълна разборка в това село и изпадна един дефектен сплитер (1:4) в шкафа на OLT-то (даваше по-голямо затихване от сплитер 1:8), в момента сме пренаредили схемата, а проблемната кутия е сама на един свободен порт на ОЛТ-то. Ще чакам следващ студ да видя дали ще играят пак сигналите, в момента сме ги закрепили всички на сигнали до -23 максимум, което трябва да е достатъчно дори да мръдне някой децибел. Схемата е с изведени влакна на фабрични букси (бъндъли), а не с директна заварка за да може да се въртят влакна при нужда (както стана сега) - т.е. да може да се правят всевъзможни комбинации за гръбначни влакна, сплитери, потребители и прочие. Замислям се за заварка на краищата на клиентския кабел, това ще отстрани едната възможност за проблем, има ли SOC конектори за плосък дроп кабел някъде в БГ да продават?
 16. plameni

  Гигабитови суичове DELL

  6248 (SFP слотове със забележки) - продаден. Актуални цени:5212 - 80 лв.6248 - 320 лв./бр. (2бр. - 620 лв.)10GbE CX4 модул за 6224 и 6248 - 30 лв./бр.Force10 S50-01-GE-48T-AC - 250 лв.
 17. Октодиан

  Предложете добър Конструктор

  с еноргото нямам работа не ми трябва мет.стълб а лицензиран конструктор който да ми начертае нещата
 18. master

  Предложете добър Конструктор

  Защо не си закупиш от енергото.
 19. Здравейте търся добър Конструктор за проектиране на метана конструкция тип мет.ел.стълб радиус от 100км от гр.Търговище или гр.Шумен за връзка с мен на ЛС или на 08794седем29едно9
 20. fortekn

  Продавам Omitik 5AC,Bullet M5,Nanostation 5,Антени

  Продадени са всички !!!
 21. bgoptic

  Продавам захранвания

  Продадено, темата е за затваряне, благодаря
 22. stanstanyov

  Bulsatcom Fusion

  Ами, прочети темата. По-назад вече е обсъждано и е обяснено защо не е. Вземете научете разликата между доставчик на услуга и доставчик на съдържание най-после.
 23. Inkas

  Tik App = MikroTik

  Някой знае ли дали са готови с приложението за iPhone/iPad? На MUM-a казаха, че имат някаква бета версия.
 24. JohnTRIVOLTA

  Tik App = MikroTik

  Здравейте, Малко информация около официалното мобилното приложение Tik-App за управление и настройка на устройства с инсталиран Router OS / версия не-по ниска от 6.Х/e вече с име MikroTik имащо в по-голямата си част функциалността на приложението WinBox и разбира се с нова визия !
 25. Ivoto

  CRS 109-8G-1S-2HnD-IN не зарежда.

  Всички условия се изпълняват! Не се вижда в netinstall, тествано на win10 и win XP. Оказа се, че ether1 (ether4) са повредени.
 26. 111111

  CRS 109-8G-1S-2HnD-IN не зарежда.

  Изпълняваш ли условията за NetInstall?
 27. system_error

  Bulsatcom Fusion

  Скромното ми мнение е , че спирането на трафика към БСК е равносилно на спирането на трафика към тубата. По-логично е пускането в мрежата на договорен иптв доставчик срещу комисион и рязването на скоростта към стрийма им на 10Мбпс. Разучавам в момента иптв.бг, но крайните им устройства са скъпи и още недоуправена клиентската част. Иначе като цяло генерират доста малък трафик при задоволително качество на картината.
 28. Ivoto

  CRS 109-8G-1S-2HnD-IN не зарежда.

  Преди рестарт си работи 90 дни без проблем Вкл. само ether1 =》без успех (порта не реагира) SFP port може ли да се пренасочи като ether1 през S-RJ01?
 1. Зареди още активност
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.