Цялата активност

Този поток се обновява автоматично   

 1. Днес
 2. Недейте смята че сателита е техен проверете кой дава позиициите на геостационарна орбита и то още преди 16 години http://www.segabg.com/article.php?id=187981 Булшитком си е пералня на няколко бг банки дет искаха да вкарат закон за плащане кеш макс до 1000лв и после "таксички"
 3. Ето какво казва Уики-то, 81-ва година БГ изтрелва първия БГ спътник (не е комуникационен, а за научни изследвания) и да - Български е (изстрелва се в чест на 1300 г. от основаването на държавата): https://bg.wikipedia.org/wiki/Интеркосмос-България-1300 http://space.skyrocket.de/doc_sdat/interkosmos-22.htm Относно БСК - е сега почва голямото надцакване с наземните IPTV оператори - особено в частта HD и Ulta HD формати :). Аз лично очаквам и ново "настъпление" в сферта Интернет по принцип - понеже до изстрелването БСК финансово са били свити по ясни причини. Сега им се развързват ръцете да правят "настъпление" - т.е. кривите практики и ударите под кръста за колегите в бранша ще започнат с пълна сила.
 4. Ами бъркаш са ! Кооучастия в руски тарясници .
 5. Важно е да се наблегне, че е комуникационен. Някъде пропускат това, а това не го прави първи: ) Първия Български спътник е пуснат преди повече от 30г.
 6. Вчера
 7. нова цена FTP без носещо 80лв
 8. SpaceX изстреля успешно първият в историята на страната геостационарен комуникационен сателит BulgariaSat-1 !
 9. Соник-а е продаден.
 10. Последната седмица
 11. То хардуера е скъп, не софтуера. А затова дали са сериозни е малко смешно за разказване, но исках да кажа - не си мисли че си купил скъпо у-во.
 12. продадени за триене !
 13. Бъг на РутерОС с точно този хардуер е. От Микротик, силно се надяват да са го фикснали и ако не ми направи мизерията в рамките на месец, ще вкарат фикса в официалните версии. Оказаха се сериозни хора и влязохме в много активна комуникация. Все-пак това им е най-скъпият рутер.
 14. Проблема го открих, две правила в mangle и всичко си дойде на мястото accept i prerouting и всичко си дойде на мястото
 15. neighbor table overflow - нещоси някъде, друг въпрос е, че нямаш достъп за тунинг етц....
 16. Няма голяма идея вече - само тези, които им останаха фермите криво ляво прикопават по нещо. В момента можеш повече да спечелиш от спекулации - но трябва много да се чете и да се занимаваш почти само с това, за да може да уцелваш моментите. Общо взето ситуацията е такава: като излезе нова валута, копаеш 2-3 седмици, чакаш да излезе на борсите (цената рязко расте), следиш цените и продаваш. Ако имаш някъде безплатен ток може и да имаш някаква файда.
 17. Зависи. Ако техниката е по-специализирана, тук концентрацията на потенциални клиенти е значително по-голяма. В olx-няма как да се организира търг. "полезните постове" предполагат най-малко да се прочетат правилата на форума, което съчетано с доброто модериране, помага да не се тръгва директно "през просото"
 18. Ping ot rutera до local i remote adress го докарах с горе написаното , от локално PC remote adress не го ping вам само че остават същите проблеми, няма local и интернет.. В официалния форум гледам, че има доста хора който и те не могат да го направят това ..
 19. За търговия, ОЛХ-кса помага повече от форума.
 20. С колегата вече наричаме форума "продавалника". От доста време преобладаващите теми са "продавам". Колегата е пример, за това как се купува и продава, без да има нужда от обява във форума.
 21. Изчетох доста неща и това намерих да маскарадна така, но пак не става https://www.techonia.com/311/mikrotik-pptp-server
 22. проблема е същия Даже сега нямам ping от Локалната мрежа до 192.168.3.2 - Destination host unreachable. когато Local IP то е 192.168.4.4 имам ping до него, до Remote IP 192.168.5.5 нямам Аз и от микротика пускам ping do 192.168.5.5 1 192.168.5.5 timeout ? не знам таки въобще трябва да е
 23. Локалния адрес ТРЯБВА да е от LAN-а - в твоя случай 192.168.3.ххх
 24. Това го разбрах, че не трябва да са от една. Исках да кажа че ги проиграх всякак си вариантите. да са от една с различни, Local Adresa да е с IP от LAN мрежата. Както е на снимката, и с Local адрес различен от LAN мрежата .. Пробвах и с Bridge Все няма нет.
 25. Таз снимка трябва да ти боде очите яко Локалните са в мрежата на рутера отдалечените са на клиента зад впн-а като са ти еднакви нищо не става ако искаш нета да ти идва през впн-а сложи си отметката в настройките на впн-а на клиента. лан мрежата на офиса в червено лан мрежа при клиент в синьо ако имаш бридж на рутера в който ти е лана го добави в профила на впн клиентите
 26. Здравейте @Raposa Лимита не е фрапиращ за да стават драми, просто това не е форум за търговия! Т.е Ако си реален потребител на тази общност не би трябвало да имаш каквито и да било проблеми!
 1. Зареди още активност