Mupo neTkoB Отговорено 20 Март, 2010 Доклад Отговорено 20 Март, 2010 няма ли как да се разберем с RTS за домейна mikrotik.bg? или поне forum.mikrotik.bg Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
NeTmAsTeR Отговорено 20 Март, 2010 Доклад Отговорено 20 Март, 2010 невярвам да стане , защото в този форум има търговски предложения на други фирми предлагащи конкурентни услуги или продукти и нищо чудно RTS - да не са съгласни
Собственик Влади Отговорено 20 Март, 2010 Собственик Доклад Отговорено 20 Март, 2010 невярвам да стане , защото в този форум има търговски предложения на други фирми предлагащи конкурентни услуги или продукти и нищо чудно RTS - да не са съгласни Аз ако искам правата на домейна да ги държи друг ще оставя форума в сегашното си състояние! Но виждам че посещенията се качват с всеки изминал месец и искам да знам че домейна си е наш след време да няма проблеми. Не че този не е наш но и по профила на ss7 не е влизал от миналата година и не го знам какво ще прави с основния домейн. Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Гост Отговорено 20 Март, 2010 Доклад Отговорено 20 Март, 2010 Сигурно е тръгнал по жени да се почувства отново млад
Собственик Влади Отговорено 20 Март, 2010 Собственик Доклад Отговорено 20 Март, 2010 Сигурно е тръгнал по жени да се почувства отново млад Може Ма доколкото го познавам едва ли Предтполагам след малко ще регна това mikrotik-bg.net Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Собственик Влади Отговорено 21 Март, 2010 Собственик Доклад Отговорено 21 Март, 2010 Може Ма доколкото го познавам едва ли Предтполагам след малко ще регна това mikrotik-bg.net Айде да ви е честит домейна www.mikrotik-bg.net ще изчакам 24 часа заради DNS попринцип те се рефрешват и по бързо но за по сигорно. Сега ще го закача като паркиран домейн Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
vtbg59 Отговорено 21 Март, 2010 Доклад Отговорено 21 Март, 2010 Айде да ви е честит домейна www.mikrotik-bg.net ще изчакам 24 часа заради DNS попринцип те се рефрешват и по бързо но за по сигорно. Сега ще го закача като паркиран домейн Зравейте, кога го регна към 02ч. беше свободен а ето и какво намерих http://mikrotik-bg.com . "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !
Собственик Влади Отговорено 21 Март, 2010 Собственик Доклад Отговорено 21 Март, 2010 Зравейте, кога го регна към 02ч. беше свободен а ето и какво намерих http://mikrotik-bg.com . Това го знам отдавна държи го колега от форума. Писах му да ми продаде домейна да не се клонираме,каза че не го продава Иначе домейна го регнах към 12:30 английско време Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Собственик Влади Отговорено 22 Март, 2010 Собственик Доклад Отговорено 22 Март, 2010 Пуснал съм домейна в действие Утре тоест вече днес катo се наспа изуча и така нататък ще оправя и редиректа тоест ако някои си е намерил тема линк примерно http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1794.msg15885# то автоматично ще го прехвърли към това http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1794.msg15885# Това го правя с цел където са слагани линкове и гоогле каквото е индексирал да не се изгуби и потребителите да успяват да намират целта която търсят ще държа стария домейн достатъчно време активен докато не видя че този му се е качил рейтинга и гоогле е индексирал всичко Моля който е слагал линкове някъде да ги едит-не,и пускайте линкове към новият домейн Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Собственик Влади Отговорено 22 Март, 2010 Собственик Доклад Отговорено 22 Март, 2010 Оправил съм редиректа Който иска може да го пробва примерно да отвори това http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1794.msg15885# все едно си си го намерил през гоогле то те пренасочва към темата която си си намерил само че към новият домейн Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Mupo neTkoB Отговорено 22 Март, 2010 Доклад Отговорено 22 Март, 2010 работи, честит ни нов домейн! Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Март, 2010 Доклад Отговорено 22 Март, 2010 Да ни е честит новия домейн А със стария какво ще стане?
Собственик Влади Отговорено 22 Март, 2010 Собственик Доклад Отговорено 22 Март, 2010 Да ни е честит новия домейн А със стария какво ще стане? По горе съм писал Докато е жив домейна ще го оставя така да си редиректва заради линковете който са индексирани и слагани по сайтовете Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
vtbg59 Отговорено 24 Март, 2010 Доклад Отговорено 24 Март, 2010 Предлагам да бъде премахната опцията постовете да се редактират и премахват(поправят допълват )причината е коренната промяна на пост след редакция, както се казва 'казана дума хвърлен камък'(да си мислил и гледал като пишеш).Има си опция преварителен преглед дори модератори нямат право да променят съдържанието ,могат да правят забележка в поста на поребителя или ако протеворечи на правилата и етиката на форума да го премахват. "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !
Гост Отговорено 24 Март, 2010 Доклад Отговорено 24 Март, 2010 Аз искам да мога да си редактирам старите постове. До сега съм го правил съвестно и качествено. Моят мотив е форума да е представителен като цяло.
Recommended Posts