Класации


Популярнo съдържание

Showing most liked content since 24.05.2017 in all areas

 1. 2 Харесвания
  Здравейте @Raposa Лимита не е фрапиращ за да стават драми, просто това не е форум за търговия! Т.е Ако си реален потребител на тази общност не би трябвало да имаш каквито и да било проблеми!
 2. 2 Харесвания
  Здравейте колеги, аз ремонтирам активно вече от една година моделите Loco 2/5,Loco M2/5,BridgeM2/5,RocketM2/5,Bullet M2/5,AirGridM2/5,NanoBeamM2/5.Имам налични чипове и давам гаранция за ремонта и фактура за извършения ремонт.При интерес можете да ме потърсите на Л.С. или 0899317559
 3. 1 Харесване
  Зависи. Ако техниката е по-специализирана, тук концентрацията на потенциални клиенти е значително по-голяма. В olx-няма как да се организира търг. "полезните постове" предполагат най-малко да се прочетат правилата на форума, което съчетано с доброто модериране, помага да не се тръгва директно "през просото"
 4. 1 Харесване
  Има светлина в тунела. От Микротик съпорта: "Seems that we have managed to find a cause of this issue and fix for that. We will soon release 6.40rc21 version with potential fix for this issue."
 5. 1 Харесване
  Или е спукан кабела или от друго неизолирано място влиза под изолацията на кабела и се просмуква през конектора вътре в устройството ... това е най - вероятно, трябваше да обърнеш внимание дали вътре в конектора има вода. Конденз при тези устройства малко трудно се получава, те излъчват достатъчно топлина за да не кондензират.
 6. 1 Харесване
  Махаш проверката и почваш да слушаш вход/изход на проблемните интерфейси за този трафик къде и кога се губи/отива.Гейта си е гейт,статичното рутиране ти пада поради проблем филтър/интерфейс/пренос.
 7. 1 Харесване