Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/24/2019 in all areas

 1. 1 point
  Здравейте колеги, Бях се опитал да го пусна по-рано, явно нещо се е объркало. И все пак , ако имате време и желание може да заповядате на семинар на Engenius Networks в петък, 24 януари. Безплатно е. Повече информация и регистрация на https://www.eventbrite.co.uk/e/engenius-networks-meeting-bulgaria-2020-tickets-89215992435?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=escb&utm-source=cp&utm-term=eventcard Ще се радвам да се видим.
 2. 1 point
  net-install работи само и единствено на порт 1
 3. 1 point
  Това е най-доброто решение https://mikrotik.com/product/lhg_lte6_kit, понеже по-горното не поддържа два от основните банда на които се работи в България (1 (2100MHz) / 8 (900 MHz) ) и може изобщо да няма 4G.
 4. 1 point
  С ето такива: И нано/локо 5 Но не си струва цялата игра според мен. Просто преди кипеше ентусиазъм: )
 5. 1 point
  начина на фокусиране на отражението върху конвертора единият е еднополярен другия двуполярен. нещо такова ти трябва за офсетка https://mikrotik.com/product/ldf_2 https://mikrotik.com/product/rbldf_5nd https://mikrotik.com/product/ldf_5_ac
 6. 1 point
  Передаем сведения об уровне реки Дуная. Шон жон жмон..... Едно време к'ви програмисти имаше. С 3см лупи. Сега се едно сите са почнали в кол центъра на бтк в плевен
 7. 1 point
  Здравейте, отново! Явно никой няма желание да помогне. Аз си мислех, че това е целта на форуми от този тип. Всезнайковци, но тогава, когато трябва да обяснят нещо на разбираем език ги няма никакви. ПС по добре модератора да заключи тази тема, защото явно няма смисъл от нея ?
 8. 1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.