Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/01/2020 in all areas

 1. /ip firewall filter add action=reject chain=forward log-prefix="Blocked – " reject-with=icmp-network-unreachable src-address-list=Blocked add action=add-src-to-address-list address-list=Blocked address-list-timeout=1w3d chain=forward connection-state=new dst-port=3389 log=yes log-prefix="RDP BRUTEFORCE – " protocol=tcp src-address-list=rdp_stage3 add action=add-src-to-address-list address-list=rdp_stage3 address-list-timeout=5m chain=forward connection-state=new dst-port=3389 protocol=tcp src-address-list=rdp_stage2 add action=add-src-to-address-list address-list=rdp_stage2 address-list-timeou
  2 points
 2. Защото PON-a е базиран на TDM. Всяко ONU има определен времеви интервал (тайм слот), в който може да "говори" на 1310 nm. През останалото време "мълчи". Поставяйки медия конвертор, излъчващ на 1310 nm ти блокираш всички тайм слотове и никое от ONU-тата не може да се включи в "разговора".
  2 points
 3. Нови телефончета локация гугъл други трети Инак бум на скенерите за отворени портове. Даже се замислям дали да не почнеме една тема с мрежи за банване по под разбиране.
  1 point
 4. 1 point
 5. Нали тенденцията е да ползват само телефони и да ги мъкнат навсякъде. P.S. Не сте ли получавали обаждания от типа: "Защо когато съм в центъра нямам Интернет, а като се прибера в нас, работи. Оправете го да имам. За какво ви плащам?". Последното най-го обича съпорта да го чува. И после се почва едно дълго обяснение, как рутерът му е в тях и не може да се свързва от където си иска от града с него безжично.
  1 point
 6. Или да видиш стикера на ONT, дали е GPON или EPON.
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.