Jump to content

Класации


Популярнo съдържание

Showing content with the highest reputation since 16.01.2019 in all areas

 1. 2 points
  Без да искам мога да перифразирам "чукча не е нито писател, нито читател". Нямам нужда да бъда майка или баща на някой и да му обяснявам причинно следствени връзки. Он човеко е неграмотен бре! Не може да напише на чист български език какъв му е проблема. Не може да обясни какво е направил до момента. Да постне правила, нмап файл евентуално... мъка и чакане на вълшебен отговор. Дава скрийнове и вие се опитвате да вангувате. Па купете си билетчета от бензиностанцията. Може и да монетизирате късмета Темата вероятно е за друг раздел. Вярно той не съществува, но винаги може да го проима "микротик за бедни (които не могат или не искат да платят на някой) и безграмотни, които не искат да научат един елементарен правопис. (въпреки широко скроения спрямо чуждици официален български език).
 2. 2 points
  Вземи стани от тая зала и се запиши вечерно. Рутера ти е най-малкия проблем
 3. 1 point
  Ами тръгваш тогава по каналния ред , започваш да сигнализираш органите и да се жалваш, че услугата ти е саботирана, подаваш жалби където се сетиш, флудовете по принцип са опасен прецедент за сигурността на всяка мрежа. И се молиш да натиснат където трябва та някой да се стресне , все пак на Явор Колев това му е работата.
 4. 1 point
  Прочети втория пост Каквото и да режеш на входа на лан картата, то на изхода на срещулежащия интерфейс то вече е минало и запълнило канала.
 5. 1 point
  Бе спрете да ползвате стандартни портове бе колеги! Firewall лекува следствието, не причината!
 6. 1 point
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.