Здравейте отново. Имам проблем и пак съм тук с въпрос.
Гледам Американски стрийм (Netflix, Hulu, HBO GO т.н.т.) Имам Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN в БГ и RB2011UiAS-2HnD-IN в Щатите. Вързани са с VPN PPTP, за да мога да имам американско IP.
Проблемът е, че скоростта е много бавна и едвам се гледа, буферира постоянно и автоматично ми сваля качеството. Speedtest.net показва 3-5 Mbps, a това е крайно недостатъчно. Там някъде е и ограничението на ISP-то в Щатите (всички мразят Comcast). Имам възможност да инсталирам още 2-3 RB2011UiAS-2HnD-IN и да ползвам и тяхния ъплоуд. Естественно на различни места
Въпросът е : Мога ли да вържа и обединя 2 и повече VPN към моя рутера, за да мога да си повиша скоростта?
Question
thebulgarian
Здравейте отново. Имам проблем и пак съм тук с въпрос.
Гледам Американски стрийм (Netflix, Hulu, HBO GO т.н.т.)
Имам Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN в БГ и RB2011UiAS-2HnD-IN в Щатите. Вързани са с VPN PPTP, за да мога да имам американско IP.
Проблемът е, че скоростта е много бавна и едвам се гледа, буферира постоянно и автоматично ми сваля качеството.
Speedtest.net показва 3-5 Mbps, a това е крайно недостатъчно. Там някъде е и ограничението на ISP-то в Щатите (всички мразят Comcast). Имам възможност да инсталирам още 2-3 RB2011UiAS-2HnD-IN и да ползвам и тяхния ъплоуд. Естественно на различни места
Въпросът е : Мога ли да вържа и обединя 2 и повече VPN към моя рутера, за да мога да си повиша скоростта?
8 answers to this question
Recommended Posts