Jump to content

ВИВАКОМ МОШЕНИЦИ


Recommended Posts

Днес имах малко свободно време и реших да се поразходя до офиса им НО стана егати издънката!  :o

Имам три adsl-а които ги ползвам единственно за backup, не използвам домашните им телефони а само интернета, oбаче модемите им едва се канектват на 9-Мбита и реших да мина на план 30лв. VivacomHome, koйто включва интернет-10Мб и телефон, така вместо сегашните 25лв. за интернет + телефон 7,80лв. така за трите adsl-а ще платя по-малко с 8,40лв. всеки месец. Незнам откаде ми доиде на ум вместо HOME казах ХАРМОНИЯ и служителката почна да попълва екземплярите аз се подписах (без да прочета по инерция), неумоверно след това осъзнах че ще ми дадат GSM номер, :o е тогава осъзнах на каде трагна работата, обясних им че съм се объркал обаче те отказаха да анулират договора че системата им била онлайн и връщане назад НЯМА! ;):);D Вдигнах скандал доиде и някакъв техен регионален представител и най нагло ми заеви че е бил свидетел и нищо не съм могъл да направя, ;)>:( >:(>:( грабнах всички документи които съм подписал и ги скъсах пред очите му и казах да ми покаже подписа на договора който съм подписал, тогава тоя се ядоса и ми каза че неговата дума тежи повече от моята, спрях да споря и им заевих че ще търся правата си пред комисията за защита на потребителя! ::) Тогава падна такъв смях да видите как ме гонят на улицата само! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Естествено че не се върнах в офиса им, и ако не анулират договора до утре ще търся наистина правата си пред комисията!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Администратор

То периода е такъв, че сега едвам чакат някой да вкопчат...

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де. Тази тяхната служителка не те ли пита за GSM номер и ти да се беше усетил навреме. Иначе не съм запознат дали може да се анулира договор. Все пак ти желая успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми се обадиха да ми кажат че са анулирали договора и да заповядам в офиса им за да подпишем искания от мен виваком хоум!

Имам чувството че обучават своите служители как да подведат хората! Утре ще ходя пак да видим какво ще кажат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ВИВАКОМ съвсем съзнателно ги правят тия номера.

Ако мине номера.

И аз си мисля, че много малко хора реагират по този начин. И тях това ги устройва.

За съжаление това е положението и няма изгледи скоро да се променят нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.bgrabotodatel.com/ най-критикувани

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=45 мноу ги тровят

Идиотщини има в маркетинга и продажбите. За жалост имат цели - да продават повече, и като видят че не става - и се осират. Вместо да направят нещо умно и интересно, за да привлекат внимание, те се осират от страх и тъпкане на малките агенти. Не българска, не циганска, ами не знам ква работа.

Аз предлагам да съберем 100-200 човека пари за ТВ реклама в която да обучим народа да не вярват на измамен маркетинг и да бъдат упорити и спокойни с работата с тъпканите от мениджърите си младежи, които се опитват да покрият някъф таргет.

На мен ако някой ми направи подобен проблем ще го е страх от мен от реакцията ми. Какви хора на какви позиции съм карал да се чувстват неловко и да се съмняват в себе си с обикнвоени спокойни въпроси, пък камо ли като се ядосам и ако реша да повиша тон!

  • Харесай 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 10 месеца по-късно ...

Vivacom определено са станали абсолютни аматьори. Не стига че скоростта на интернета не е 12мегабита или 10 ами 2-3  :) . То забиването на модемите им направо вече не се търпи но от няколко месеца има сайтове който не се отварят за което съм им съобщавал стотици пъти и то с конкретни данни. И от среща слушах само рестартирайте модема, мигат ли лампичките, проблема е във вас тук при нас всичко е наред ;) . Което не може да е вярно тъй като същите сайтове от същия компютър но с друг доставчик се отварят на момента. Не стига че те лъжат с всичко ами и като ти потрябва един сайт и не може да се отвори.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми колко могат толко. Честно казано си плащам една карта при тях и не съм звъннал от нея 1 път за последните 7 месеца. Май е време да спирам да им давам по 22 кинта грешни пари всеки месец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а защо не се отваря проблем при конфигурацията на сървърите им ?

Не ,не е товова имат и проблеми с други сайтове .Да видим до довечра(напр. 20ч.) някой ще даде ли верен отговор.Не съм им служител на БТК по скоро потърпевщ, но след като още пишете явно не им е светнало в 'кратуните' защо е така ими отговарят'всичко е наред до Вас рестатирайте си модема' .Няма да казвам,че резултат + липсва да не говорим за честите прекъсвания лагове инт. с една дума все по зле.

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

"...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Причини дал господ. Имал съм проблеми в части на мрежата с подобни проблеми. С избирателно отваряне на сайтове и етк. Китайските медии са били много пъти проблема. Едни поредици FFF FFF FFFFFF и после мрак... Намирал съм теми на клиенти във форуми с въпроси защо е така и етк ( http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=137908 ). Просто в БТК съпорта не е мотивиран да си свърши работата. Няма и как да е, а тия на телефона мазоли имат на езиците да си баят тяхната мантра "рестартирайте".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговора е MTU дънят се медии които ползват като тази по долу сиреч ping  (host) -f  -l 1450    минава  1470 йок .Саjтойтове коiто не отварят http://www.yahoo.com/  https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1304274589&rver=6.1.6206.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fmail.live.com%2Fdefault.aspx&lc=1033&id=64855&mkt=en-us&cbcxt=mai&snsc=1  https://www.facebook.com/ отваря само портала не можеш да се логнеш  http://www.microsoft.com/en-us/default.aspx  и други  които искат MTU 1470 .Всеки бетекар може да пробва.

206302329617804400851304292578Ht6LvZcX3aNrfqOZDq9G.JPG

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

"...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано това беше първото предположение. Дори с 5к пакети пинга си върви на -f. Необяснимо е.

За заплатите на БТК, които дават проверката само би влошила положението ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След доста разговори с Виваком най накрая казаха, че проблема с неотварянето на някои сайтове се дължи на firewall на черните модеми - не им помня точно марката.Опитите от тяхна страна да се свържат с модема и да спрат firewall останаха неуспешни.Рестартирах и ресетвах не знам колко пъти по техни указания.Накрая сложих предишния модем Huawei MT 882, и пак не можаха да се свържат с него.Поне казаха че той няма firewall.Сега имам проблем че имам голям ъплоуд от рутера към интернет, който ми заема ъплоуда на ADSL-ла, но не съм толкова навътре да установя произхода на този трафик.Ако някой има желания да помогне благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.