master Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 + за bobo, перфектно пакетирано и бърза реакция. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 + за bns69; sotir88; Selianina; както и helco за + за Most смяна на над половината купена техника (**** късмета) - с обяснения молби и чакане от моя страна бяха коректни Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 +bobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 +1 tsunami +1 DJ69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 + danielskiii + Gesha + sotir88 + Tsunami Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoli Posted December 14, 2011 Author Report Share Posted December 14, 2011 искам да похваля един човек а именно dimo_tenev , ще го кажа с три думи : (човека) (няма) (грешка) 1 Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gori777 Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Аз пък ше похваля тези: www.e-atara.com Електротехнически неща, но качествени. Некви новаци са. Но стоката е супер. Всеки ден качват продукти. Мене ме кефи.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Аз пък ше похваля тези: www.e-atara.com Електротехнически неща, но качествени. Некви новаци са. Но стоката е супер. Всеки ден качват продукти. Мене ме кефи.... Каква хубава реклама . С първия пост, че и си харесал коментара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMC Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 + mimi87 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 + mimi87 + dimo_tenev - голяма благодарност, подари ми едно захранване за компак и съживих една забравена машина. + Anatoli + babula 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 + mimi87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudY-ElectriC Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 + mimi87 + bobo …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoli Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 + Vesko Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoli Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 ми за пореден път dimo_tenev се доказа като много коректен, каквото и да напиша ще е слабо да опише какъв ЧОВЕК е, сърдечно благодаря 1 Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 + mimi87 Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts