Anatoli Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 И аз да похваля някои а имено reloadbg.com понеделник си поръчах техника в вторник сутринта си я взех и за няколко часа я разучих и монтирах и вече работи с пълна пара наистина големи професионалисти. Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 аз да похваля skyfx много коректен човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudY-ElectriC Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Да дам моя положителен глас за "dimi5" отидох човека ме посрешна закараме в склада си предложими различни продукти след като ме попита за какво са ми и евнтуално да ме насочи към по правилния продукт каза избериси направи ми оферта исключително отзивчив …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Един плюс от мен за vivanet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 за кого? Постни го с линка към профила му ако е юзър тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 http://mikrotik-bg.n...n=profile;u=685 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 как си купи нещо от него като няма нито 1 пост Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Нали имам тема, че купувам медии, човека ми писа на ЛС и ми ги прати. Какво е толкова странното . Аз преди време ги взех но чак сега ми остана време да се занимавам да ги тествам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 :thumbup: :beer: Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
promind Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Как да разбера , кой ми е сложил + или - за коректен/некоректен търговец? Имам -2 па съм продал точно 1 нещо в тоя форум и не съм купил нищо... http://www.techstream.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted November 28, 2010 Administrator Report Share Posted November 28, 2010 Как да разбера , кой ми е сложил + или - за коректен/некоректен търговец? Имам -2 па съм продал точно 1 нещо в тоя форум и не съм купил нищо... то тази опция не е само за търговците Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
promind Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Ами логично е тая опция да е достъпна...да видиш, кой и защо ти е сложил - или + Аз лично не знам сега защо съм 2 пъти некоректен. http://www.techstream.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Влади Posted November 28, 2010 Owner Report Share Posted November 28, 2010 Ами логично е тая опция да е достъпна...да видиш, кой и защо ти е сложил - или + Аз лично не знам сега защо съм 2 пъти некоректен. Има тема за идеи ,но аз даже се зачудвах да го махна това и на този етап модула не позволява да се вижда кой е гласувал за теб Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Link to comment Share on other sites More sharing options...
vruskov Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 + за sotir88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netlamer Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Има тема за идеи ,но аз даже се зачудвах да го махна това и на този етап модула не позволява да се вижда кой е гласувал за теб Ламери да искаш..... Кой знае кой не може да работи с мишка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts