Jump to content
  • 0

Достъп до RB зад нат

master

Question

Здравейте, искам да си достъпвам от вън Wap LTE MT. Проблемът е, че операторите слагат nat и нямам достъп от вън. Едва ли ще ми пренасочат порт ако ги помоля, с DDNS не става. Приемам всякакви идеи.

Analog Audio™

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
преди 12 минути, master написа:

Да но адреса се сменя.

Направи тогава обратното Wap LTE MT  да се свързва чрез VPN с някой твой микротик с публично IP. 

• 0

Играх точно този мач. Реших проблема с L2TP до друг мой рутер, и от там си рутирам какъвто си искам трафик.

• Thanks 1

• 0
  • Administrator
Преди 5 часа, yHuKyM написа:

Играх точно този мач. Реших проблема с L2TP до друг мой рутер, и от там си рутирам какъвто си искам трафик.

По скоро нужния трафик да минава през тунела останалото през интернет-а на доставчика.

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

Най-после ми остана време да го тествам. На рутера в нас пуснах опен впн сървър, на въпросния рутер със симкарта клиент. Като цяло имах малко ядове като за първи път но всичко тръгна. Двата рутера се пингват през впн-а, но изникна един проблем с който се пинкам от няколко часа... Ако съм включен с пц зад рутера със сим картата (клиента) пингвам неговата мрежа т.е. в която ми е пц то както и мрежите зад рутера който е сървър. Проблемът е, че обратно не става... което се оказа поради факта, че рутера който е клиент е с маскарад, а сървъра не е. Там прави сорснат от определено външно към някой от локалните мрежи.  За тест пуснах там маскарад и всичко тръгна но не е там работата.

Направил съм дестнат на сървъра да рутира клиента и обратното.

Analog Audio™