Jump to content
  • 0

Проблем с Import/Export

master

Question

До сега съм нямал такъв проблем. При импорт-експорт с 6.хх не съм срещал ядове. Има един рб който е с 5.26 правя му експорт свалям си файла заедно и с бекъп файла, от там искам да го сложа на друг рб който е с аналогични по брой портове. И ми изписва, че не може да го лоадне файла. Свалих новия до 5.26 и успях да лоадне но не беше пълна конфигурацията. Някакви идеи ?

Analog Audio™

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Administrator

Отметката за криптиране в какво състояние е?

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

Съжалявам за късния отговор, сега видях че е писано по темата.

Не ползвам криптиране.

Сега сложих на бъдещата 6.38 и пак е същата работа.

Пробвах и с "/export compact file=name" както е посочено в техния форум при преминаване от 5 на 6 но ми дава пак грешка "еxpected end of command (line 11 column 34)"

Analog Audio™

• 0

Пробвах на 2 еднакви като хардуер но различни като версия, а именно 5,26 и 6.38 и положението е същото което изключва проблем причинен от различията в хардуерната част.

Edited by master

Analog Audio™

• 0
  • Administrator

Какво има на 11 ред символ 34?

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

disabled=no full-duplex=yes l2mtu=1524 mac-address

Настройките на интерфейсите.

Пробвах преди да заредя настройките да направя същите имена на всеки интерфейс но няма промяна.

Сега пробвах друга постановка, на същия по хардуер и версия рутер заредих файла и изписа, че всичко е наред... но ги няма ип адресите, в защитната стена правилата и кой знае още какво.

Analog Audio™

• 0

Когато заредя бекъп на еднакъв хардуер и версия всичко изглежда наред!

Което ме води на мисълта, че проблема идва при експорт-а с версия 5.26. Защото дори и с еднакъв хардуер не се получава експорт-импорт.

Analog Audio™

• 0

Здравейте, имам проблем отново с когато експортна от 6.42.6 на друг рутер със същата версия(пробвах и с по-новата без резултат). Зарежда конфигурацията но не цялата?! Пробвах на няколко различни хардуера но всички са различни от този който искам да копирам.

Analog Audio™

• 0

п.п. След разглеждане на целия файл с нотпад++ и промяна на броя интерфейси ръчно - стана.

Но на друг борд пак стига до някъде и толкова.

Edited by master

Analog Audio™

• 0

Намерих си грешката, принципно винаги когато зареждам конфигурация новия борд е на default без никаква заводска конфигурация. Съответно влизам по мак адрес с Winbox. Сега на един от неизползваемите портове вдигнах мрежа в която е само борда и хоста и е различна от тези в конфигурацията. При зареждане на конфигурацията пак ме дисконектна накрая но след влизане отново и проверка всичко изглежда добре. До момента винаги съм зареждал конфигурация и достъпа е бил през мак адрес но си мисля, че тази просто му идва голяма и от там се чупи.

Edited by master

Analog Audio™