master Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Здравейте, рутерчето работи страхотно но има нещо което ме дразни. С лаптоп когато е свързан безжично на торенти съм докарвал 100мегабита, на спеед тест малко по-малко но това не е фатално. Не мога да разбера защо като пусна спеед тест от андроид телефон на сваляне ми дава 17 на качване 25. Когато пусна един зиксел на същия канал и място към телефона държи 50+. Има ли нещо по-специфично при настройките или просто не съвместимост. Версията е 6.37.3. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted December 17, 2016 Administrator Report Share Posted December 17, 2016 Има някаква настройка 100% към няколко различни по марка АР устройства с няколко идентични клиента разликата е осезаема. Дори при сканиране ми излизат различни неща??? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Същото положение , даже и на лаптопа не съм доволен въртях канали все тая , даже силата на радиото му не ми харесва , но понеже локално имам навързани около 13-15 устроиства и затова го държа , пък е и гигабит Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted December 17, 2016 Author Report Share Posted December 17, 2016 От към ниво на вифи този е добре за разлика от по евтините модели. Те изобщо не покриват. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Зависи сега съм взел 20на бройки "Но Нейм" с чип MT7620N , пишат че даже го използват и за АЦ стандарт , самия рутер Софта е на руснаци на основата на Open WRT" , ами незнам как са направили тая сапунерка но ми разби представите за WIFi , пуснах го в клиент с къща на 3 етажа из целия двор и къща с телефон го пробвах!!! държеше м/у 40-50мбит , в нас съм го вързал към Микротика и го ползвам (с изкл DHCP) , само за радио нямам забележка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted December 17, 2016 Author Report Share Posted December 17, 2016 Би ли споделил от къде, че да взема за тестове. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
friendkiller Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Колега би споделил и с мен че ме заинтересова това радио. БлагодаряSent from my iPhone using Tapatalk www.pro-service.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Имаш ЛС , иначе трябва да направя реклама.Ето и кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz1mak Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Мога ли и аз да помоля с насоки към този рутер, от къде? Ще очаквам на лично, благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted December 18, 2016 Author Report Share Posted December 18, 2016 Въпреки това не бих го заменил с друга марка. Много по-стабилен е като цяло. По-късно ще покажа какви настройки имам. За покритието - никога не съм имал пълен обхват в апартамента до сега. Сменил съм адски много рутери. Един етаж на долу/горе от нас пак е пълен и то с телефона. А на първия в асансьора се хваща макар и много зле. Все пак рутера е на 5ти етаж:D Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yordanstefanov Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Искам да се включа в личните съобщения да ми изпратите и на мен линк. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coko Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 може ли и за мене линк . Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 На 18.12.2016 г. at 13:09, master написа: Въпреки това не бих го заменил с друга марка. Много по-стабилен е като цяло. По-късно ще покажа какви настройки имам. За стабилност с две ръце за Тика ,но за покритие не съм доволен от този модел на Микротик други не съм пробвал Останалите колеги имат ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted December 20, 2016 Author Report Share Posted December 20, 2016 RB951G-2HnD не си доволен като покритие. ? Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts