NeTmAsTeR Отговорено 5 Май, 2010 Доклад Отговорено 5 Май, 2010 аз използвам със кеф adblock Plus за ФФ и не видях никъде гадни банери - ама като го изкл се показаха - пфуууууууу
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Май, 2010 Доклад Отговорено 5 Май, 2010 Е да ама който не ползва лисицата.. Ама те изгасват и загасват
NeTmAsTeR Отговорено 5 Май, 2010 Доклад Отговорено 5 Май, 2010 които не ползва да си инсталира една - има я във портове за сичко къде мърда ;D наистина силен тоолс е тоя адблок плюс - стоиностен продукт дето бих го препоръчал на приятелите си - бг филтъра много рядко е правил ядове
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 9 Май, 2010 Доклад Отговорено 9 Май, 2010 Има бъг в чата който е на главната страница. Примерно като съм написал нещо нали има в дясно бутон да го изтрия.. И то го изтрива но като рефрешна страницата пак се появява ..
Собственик Влади Отговорено 19 Юни, 2010 Собственик Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 Добавено е меню в края на всяка тема: Подобни теми Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Гост Отговорено 19 Юни, 2010 Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 МНОГО ГОТИНО !! МНОГО ДОБРО !! МНОГО ЯКООО !!
Собственик SS7 Отговорено 19 Юни, 2010 Автор Собственик Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 виновният ще бъде наказан.... скоро (майтап бре - за който не е разбрал) noscript е също добро ..... аз използвам със кеф adblock Plus за ФФ и не видях никъде гадни банери - ама като го изкл се показаха - пфуууууууу
Собственик Влади Отговорено 19 Юни, 2010 Собственик Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 виновният ще бъде наказан.... скоро noscript е също добро ..... Ако мислиш че нещо преча за развитието на форума кажи да си делна усера направо Въпреки, че през последната година и половина аз се грижа за него Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Собственик SS7 Отговорено 19 Юни, 2010 Автор Собственик Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 Забравих колко си обидчив. Наистина направи много за форума. Е рекламите малко дразнят , ма ти даваше зор да го местиш на друг хостинг...... Сега не се оплаквай. Събирай пара да го плащаш .... Между другото , след известно време всеки хостинг или ще те изгони или ще ти иска много пари. Форума харчи хем CPU хем трафик доволно.
Собственик Влади Отговорено 19 Юни, 2010 Собственик Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 Забравих колко си обидчив. Наистина направи много за форума. Е рекламите малко дразнят , ма ти даваше зор да го местиш на друг хостинг...... Сега не се оплаквай. Събирай пара да го плащаш .... Аз не се оплаквам и не събирам пари за хостинг. Домейна и хостинга са платени за 2 г напред. Има си графа при хостинг компаниите "Изразходвано процесорно време" И си виждаш статистика на всичко,трафик,цпу,и.н Ако беше влязъл поне 1 път да се поинтересуваш щеше да видиш Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Собственик SS7 Отговорено 19 Юни, 2010 Автор Собственик Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 не се коси, днес съм станал накриво и се заяждам ......
Собственик Влади Отговорено 19 Юни, 2010 Собственик Доклад Отговорено 19 Юни, 2010 Аз не се оплаквам и не събирам пари за хостинг. Домейна и хостинга са платени за 2 г напред. Има си графа при хостинг компаниите "Изразходвано процесорно време" И си виждаш статистика на всичко,трафик,цпу,и.н Ако беше влязъл поне 1 път да се поинтересуваш щеше да видиш Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Юли, 2010 Доклад Отговорено 21 Юли, 2010 Предложение отностно правилата в раздела купувам/продавам. Предлагам да са задължителни 3 имена / ГСМ / Населено място. Ако искате си оставяйте и алтернативни начини за връзка но нека да има GSM написан! И обяви на който горе изброено липсва да се трият.
Собственик Влади Отговорено 21 Юли, 2010 Собственик Доклад Отговорено 21 Юли, 2010 За GSM-ма,не всеки е съгласен да го публикува публично! Ще направя друго ! Ще видя да измисля начин потребителските профили да могат да се разглеждат само от регистрирани потребители,а във потребителския профил всеки който иска да участва във, купувам/продавам ше трябва да си попълни GSM-а във профила. Аз мисля че това е най удачния вариант,само дето трябва да видя кога да го направя Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Юли, 2010 Доклад Отговорено 21 Юли, 2010 Да това е решението ! Идеята е да се намалят глупостите....
Recommended Posts