skuller Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Здравейте, търся HP STORAGE WORKS или друг подобен сторидж сървър със 3.5 инвочи дискове. Трябва ми само шасито и кадитата за дисковете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Мисля че имам 2-3 такива сандъка. Ще се наложи да погледна точния модел и да ти изпратя снимки. Ще стане вероятно утре вечер или вторник сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuller Posted May 28, 2018 Author Report Share Posted May 28, 2018 @Mile благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 (edited) Снимки и парт нъмбър. Сега погледнах пак и видях, че тия са SATA. На теб ти трябва SCSI... здраве да е ще погледна дали случайно не е останало и някое scsi тия дни Edited June 3, 2018 by Mile Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuller Posted June 4, 2018 Author Report Share Posted June 4, 2018 Без значение е дали са SCSI или SATA важното е да са 3.5" .. не ми трябва за дискове а кутия в която да вкарам няколко Pi-та и да мога при проблем да вадя caddy-то и да сменям само изгорялото Pi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts