Begasa Posted March 23 Report Share Posted March 23 Здравейте имам един малък проблем, като отворя NAT към вътрешен ИП не работи, също така не мога да Ping на Публичния ИП адрес от друга мрежа Рутера е Mikrotik E50UG с версия 7.15.3 Ако някой знае какъв може да е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator JohnTRIVOLTA Posted March 24 Administrator Report Share Posted March 24 Преди 17 часа, Begasa написа: Здравейте имам един малък проблем, като отворя NAT към вътрешен ИП не работи, също така не мога да Ping на Публичния ИП адрес от друга мрежа Рутера е Mikrotik E50UG с версия 7.15.3 Ако някой знае какъв може да е проблема Здравейте! Може да ни предоставите конфигурацията тук за да може със сигурност да се намери решение на проблема. За целта може да използвате следната команда в терминал: export file=myconfig като допълнително с текстов редактор може да редактирате файла преди да го ъплоуднете, като заместите имена и публични адреси с други символи, ако е необходимо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Begasa
Здравейте имам един малък проблем, като отворя NAT към вътрешен ИП не работи, също така не мога да Ping на Публичния ИП адрес от друга мрежа
Рутера е Mikrotik E50UG с версия 7.15.3
Ако някой знае какъв може да е проблема
1 answer to this question
Recommended Posts