space Отговорено 16 Декември, 2016 Доклад Отговорено 16 Декември, 2016 преди 16 минути, InterCam написа: неща от които имаме нужда: 1.Сървъри-2бр. Един съм ви изпратил старо дънце е но 400-500 клиента си ги работи ,няма Рам но може и с настолна да работи ,от мен това мога..
Networker Отговорено 17 Декември, 2016 Доклад Отговорено 17 Декември, 2016 С какви параметри трябва да са машините (servers) - какво ще търкалят (OS)? “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.
InterCam Отговорено 22 Декември, 2016 Автор Доклад Отговорено 22 Декември, 2016 Почваме работа!!!! 1 ISP
Mile Отговорено 30 Януари, 2017 Доклад Отговорено 30 Януари, 2017 Напредък имате ли? Постни снимка...
Mile Отговорено 14 Ноември, 2017 Доклад Отговорено 14 Ноември, 2017 Абе аз за някоя снимка май питах... ама съм забравил
InterCam Отговорено 15 Ноември, 2017 Автор Доклад Отговорено 15 Ноември, 2017 тея дни ще направя малко снимков материал и ще постна , има напредък ISP
InterCam Отговорено 10 Декември, 2017 Автор Доклад Отговорено 10 Декември, 2017 точно 1 година от трагедията в с.Хитрино, вместо да се помага на народа , пак се тресе от политически интриги всякаш нищо сериозно не се е случило //Утре поствам малко снимков материал 3 ISP
Mile Отговорено 11 Декември, 2017 Доклад Отговорено 11 Декември, 2017 (Редактирано) Без да омаловажавам трагедията на хората.... доставчика е на далавера. Опъва си новата мрежа и забравя. Ясно е, че в първите дни, часове и прочие не може да реагирате (финансово, логистично и етк) но то цела скотия не можа та вие. Сега да ти кажа истината. Неблагодарно племе сме. Хората биха искали да ти помогнат и гарантирам за много от тях, че щяха. На крака, ръце и мамата щяха да направят мрежа, ;каквато няма в района. Но нямаше инфо, прогрес.... ДОРИ ЕДИН ЧЕРТЕЖ КАКВО Е ИЗГОРЯЛО Ясно, че е бил лан.. на 13 години поне, но пусни график, план, чертеж и евентуално график кой и кога ще се включи... ламерска работа Редактирано 11 Декември, 2017 от Mile
Администратор Велин Отговорено 11 Декември, 2017 Администратор Доклад Отговорено 11 Декември, 2017 Днес даваха по Нова разследване какво се случва с парите дадени уж за пострадалите .. разочарован съм леко казано аман от далавери! Не отговарям на постове написани с шльокавица!
InterCam Отговорено 11 Декември, 2017 Автор Доклад Отговорено 11 Декември, 2017 Mile с мрежата няма проблеми вс.е наред работи , доста колеги от района се стекоха на помощ , за което колегата Христо И. Христов /собственика на мрежата/ е благодарен на всички , които му помогнаха било с материали ,устройства с работна сила . Но на горния пост аз имах предвид друго , ако си гледал интервюто по Нова ще разбереш какво искам да кажа.Опънахме едни временни простири защото като ремонтират покривите на къщите постоянно късат кабели , никой с не се съобразява има канална мрежа само по централните улици . ISP
Inkas Отговорено 11 Декември, 2017 Доклад Отговорено 11 Декември, 2017 Колегата Mile е прав! Няма какво да си кривим душата!
Mile Отговорено 4 Февруари, 2018 Доклад Отговорено 4 Февруари, 2018 Надявам се на най-доброто.. и очаквам най-лошото. Просто не мога да повярвам, че имате волята и желанието да въстановите мрежа в един град, а нямате желание да постнете прогреса..... всекидневни снимки! Включили се колеги (дори и подпийнали вечерта...)... а то тихо... се едно не цистерна, а некой е подпръднал у кръчмата. все тая и вие си знаете какво ви е било. другия път кат гръмне некаде.... недай си боже при някой от нас... шееее требе първо да докажем, че имаме нужда, а после да чекаме. 3
plameni Отговорено 5 Февруари, 2018 Доклад Отговорено 5 Февруари, 2018 Дано си давате сметка, че с демонстрацията на пълно безхаберие и неизпълнените обещания да публикувате конкретна информация и снимки, има вероятност да откажете хората от каквато и да е благотворителност в бъдеще. България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ."
msboy Отговорено 5 Февруари, 2018 Доклад Отговорено 5 Февруари, 2018 Мога да отида и да направя снимки ....близко ми е до Шумен.
space Отговорено 5 Февруари, 2018 Доклад Отговорено 5 Февруари, 2018 На 11.12.2017 г. at 10:01, InterCam написа: Mile с мрежата няма проблеми вс.е наред работи , доста колеги от района се стекоха на помощ , за което колегата Христо И. Христов /собственика на мрежата/ Интеркам ,такъв човек не съществува поне по данни на "комисията" в Хитрино излизат данни единственно за теб , можеш да ме коригираш! поне от мен получи немалко , но май ...
Recommended Posts