Jump to content

Помощ за колега от село Хитрино

InterCam

Recommended Posts

Знам ,че мястото на това не е тук но Здравейте колеги.Пиша с молба за Помощ за колега, който го сполетя ужаса със запалилата се композиция с ПропанБутан.Това го правя без негово знание.На колегата му изгоряха сграда с офиса му , заедно с всичката апаратура , която беше вътре , кабели и много още неща за които не се сещам.Щетите на инфрастуктурата около ЖП линията  са на 100%  .Моля за помощ кой с каквото може.Например Аз се ангажирам  с окабеляването наново, работна сила, сервизна кола и др.Нека да не оставим един колега заради грешка на други да изчезне.Извинявам се много ако съм писал глупости.

LuckyNet.jpg

Edited by InterCam
правопис
  • Like 2

ISP

Напълно съгласен съм и съпричастен , бих помогнал за съжаление е доста далеч от мен , но що се касае до някои консумативи ако колегата има нужда ще помогна с каквото мога ,няма да е кой знае какво но ще е от сърце. Ако разучиш от какво има нужда суичове , оптики ... може и на ЛС да ми пишеш

Мога да помогна с 1 бр. гигабитов, base Layer 3 суич, 3Com Switch 3870 48-Port

Дайте тук или ми изпратете на л.с. данни, за да го изпратя в понеделник.

България - земя, като една човешка дLAN...
". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ."

Всички мои обяви - network.olx.bg

Изпращам само с ЕКОНТ. Не изпращам със спиди/speedy! Никога вече!!!

От нещата който продавам, мога да даря нещо. Утре колегата ще пътува за шумен да монтира техника и може да ги достави.

Оставете тази вечер координати, утре тръгва в 8-9.

Analog Audio™

имаме  нужда още три рутера(машини) аз дарявам два ,благодаря на колегата със суича ще го приема с драго сърце   гр. Шумен цент. офис Еконт за Интеркам ЕООД 0887283611

ISP

Ако трябва втори суич, утре е при вас. Нямам т.е. не са тествани машините(x86) и не мога да гарантирам работят ли и какво има / няма. Спайс касети мога да дам нови.

Edited by master

Analog Audio™

евакуираха всички, утре ако ни пуснат да можеме да огледаме по обстойно и ще имаме точната картина ще трябват кутии  няколко сплайс касети.  Благодаря на колегата Master нека утре като доближи към Шумен да ми звънне

ISP

преди 32 минути, InterCam написа:

имаме  нужда още три рутера(машини) аз дарявам два ,благодаря на колегата със суича ще го приема с драго сърце   гр. Шумен цент. офис Еконт за Интеркам ЕООД 0887283611

имам резерва ,а скоро сменям и сървъра , мога да ги дам и двата работят с ИПакт-а ,няколко излишни медия конвертори ..  а сега се и поразрових 2 броя тп-линк 3109 пак излишни

Edited by space

Преди 1 час, InterCam написа:

за

нека които изпратят нещо вътре в пратката да си посочат личен тел номер за да можем да се обадим и да благодарим за помоща когато свърши този кошмар Благодаря

ISP

Какъв тип е мрежата. Имам доста части, които не ползвам и ще помогнеме.

Не е проблем и да дойда да сплайсна каквото трябва. ОДФ-и т.н. ще трябват ли?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.