първо да се извиня, ако мястото на темата ми не е правилното.
така та на въпроса искам, да попитам как да създам моя собствена мрежа , за да си контролирам всичко аз смисъл такъв , ще си правя сървър , за да си хоствам сайта и ми трябва много бърза интернет мрежа защото в нашият град най-високата скорост, е 15 MB.
ако може, да опишете подробно как става , какво ми е необходимо и така на татък , ще съм ви много благодарен.
Question
Studio_1894
Здравейте,
първо да се извиня, ако мястото на темата ми не е правилното.
така та на въпроса искам, да попитам как да създам моя собствена мрежа , за да си контролирам всичко аз смисъл такъв , ще си правя сървър , за да си хоствам сайта и ми трябва много бърза интернет мрежа защото в нашият град най-високата скорост, е 15 MB.
ако може, да опишете подробно как става , какво ми е необходимо и така на татък , ще съм ви много благодарен.
Top Posters For This Question
7
4
2
2
Popular Days
May 25
11
May 26
8
May 27
6
May 28
3
Top Posters For This Question
Studio_1894 7 posts
bezimenen 4 posts
Mupo neTkoB 2 posts
SubmitBG 2 posts
Popular Days
May 25 2015
11 posts
May 26 2015
8 posts
May 27 2015
6 posts
May 28 2015
3 posts
Popular Posts
stanstanyov
Доколкото разбирам, не ти трябва мрежа, а оптична линия от теб до някой доставчик, който може да ти предложи тази скорост (освен ако не ти се въртят други еретични мисли в главата, които не споделяш).
kmeta
И вас ли ви спами със лични съобщения?
babula
Като машина е доста добро, но да го хабиш за сървър си е направо грехота На тази "машинка" целия Червен бряг може да хостваш. Не искам да гадая точно каква ти е идеята, но ако 15 mbps ти е скоростта,
31 answers to this question
Recommended Posts