Jump to content

Recommended Posts

Отговорено

За 109$ е 6 аз сложих новите играчки на микротик новите метали и нещо не ме впечатляват на 13км линк се излагат честно казано

Отговорено

нещо по настройките или ефира най вероятно при нас си работят добре 2 км 23 км и 28 км

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

Отговорено

Какво разбираш под добре то и при мен носи някакъв трафик но не е това което очаквах :)

Отговорено

Давайте някви стойности - разстояние, шум, сигнали, трафик. Обосновете се - нали целта на този форум е да сме си полезни.

• 2 weeks later...
Отговорено

Този рокет ац нали става на старите диш антени ? че гледам новите ги няма още на пазара а искам да ги пробвам рокетите

468x60_free.jpg

Отговорено

По принцип новите имат уж по-различен облъчвател и уж  имат по-добра изолация между каналите.

Analog Audio™

Отговорено

Значи дефакто ще върви и на старите като гледам ще пробвам и пиша :)

468x60_free.jpg

Отговорено

Според мен ще работи, спор няма. че с други те най-вероятно ще има по-добри резултати. И аз мисля да пробвам но с 4 антени с еднополярни облъчватели.

Analog Audio™

Отговорено (Редактирано)

Този рокет ац нали става на старите диш антени ? че гледам новите ги няма още на пазара а искам да ги пробвам рокетите

Не стават на рокетдишовете няма да можеш да си ползваш AC -то а новите ги има на пазара в България :) няма как да ползвах 80mhz лента на старите дишове ще стане но качеството няма да е същото..

Редактирано от NetworkX
Отговорено

Както винаги теорията ни е по-силна от практиката!

... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч!

Отговорено

Къде ги продават тука във бг дишовете , че гледам във официалните дилъри ги нема ?

468x60_free.jpg

Отговорено
The Rocket5ac Lite is compatible with the following RocketDish antennas:
• RD-5G31-AC
• RD-5G30
• RD-5G34
  • Харесай 1
  • 2 weeks later...
Отговорено

Май няма тия дни ще взема 2 рокета да ги тествам но най вероятно ще се издънат в момента има изграден линк с микротик ац и ще го подменя да видим разликата

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.