Jump to content

Наем на покрив и таванско помещение

Nedelin

Recommended Posts

то на хотел България ако си без оловни хащи децата се сваряват ама там е позволено като се има на предвид че само wimax операторите имат по 2 w на сектор горе а има и още 100 на антени .

кофтито в моя случаи е че собственика живее на оследния етаж и е ексентриЧен баровец и не е чувал за крс или НЦООЗ.

• 5 years later...
  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

6

• skyfx

6

• Nedelin

5

• lorddredbg

4

Явно хората са станали мега алчни. Днес колегата е ходил в една сграда (хале по-точно) малко по-високо от нивото на града да пита за какви пари може да се монтират 2-3 антени (60см) и отговора е бил 250лв/месец. 

Прозвуча ми като виц при положение, че има мачти които покриват много повече територия и там искат 2-3 пъти по-малко.

Analog Audio™

Да ,и аз така в село където има само цигани и 10 баби исках да монтирам ,2 Х 60см антени за премятане и ми искаха 150лв !!! а съседната къща се продава с 6 декара за 5 бона, като тегля чертата аз по добре да купя къщата.И това е така защото ми обясниха че виждаш ли ние имаме там някъдев друго село , леля и в двора и мобилен оператор е сложил антени и те им плащали по 200лв. Така че не можеш да им обясниш че няма да слагаш мобилна клетка и кула.В един блок пък не искали да подпишем договор за наем ,защото антените щели да ги "облъчват" .народа изпростя........

Е той въпросния имал оферта от голям ISP преди време за 600лева но така и не разбрах защо не са станали нещата.

По въпроса за облъчването онзи ден една баба ми се кара за едно локо, че от него 3 етажа по горе и увехтели цветята. А никой не се замисля гсм клетките какво причиняват дори и на километри.

p.s. Те пък там мангалите ще вземат антените за вторични. :D

Analog Audio™

За оферта от 600лв. те е излъгал,мобилните оператори плащат по 100 евро ,почти без значение от сграда или двор.В София над главата ми е клетка на мтел ,плащат 100 евро на входа,съседния блок е с клетка на Глобул наем 100евро. Тук в дълбоката провинция имам приятел ,които е земеделец отдал е цял етаж ~70 кв/м на Вива ,+ Кула + копаха и положиха оптика до помещението мес.наем 180 лв.

Много малко е това. Преди даваха повече до колкото си спомням за GSM клетки на блок поне на колегата на блока като искаха да слагат беше 300лв но те се отказаха и то с право.

Analog Audio™