Тодор Лазаров Отговорено 16 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 16 Февруари, 2009 Има аз съм от Чепеларе, златоградски ... Иначе и на мен ми е малко далечко ...
lorddredbg Отговорено 16 Февруари, 2009 Автор Доклад Отговорено 16 Февруари, 2009 аз съм от несебър може да взема някой по пътя от бургас сливен и ямбол са ми по път . иначе стара загора е добре нали сме кадри на Джон Атаносов там . ако някои местен там не намери нещо може да звънна някои телефон тук там имам мн познати в стз.
lorddredbg Отговорено 16 Февруари, 2009 Автор Доклад Отговорено 16 Февруари, 2009 хаиде догодина ще я направим на пампорово Има аз съм от Чепеларе, златоградски ... Иначе и на мен ми е малко далечко ...
Администратор Велин Отговорено 16 Февруари, 2009 Администратор Доклад Отговорено 16 Февруари, 2009 утре съм на Пампорово на семинарче Не отговарям на постове написани с шльокавица!
AVS Отговорено 16 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 16 Февруари, 2009 Асеновград-по-към центъра на БГ ми идва дюшеш
jaredharet Отговорено 17 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 17 Февруари, 2009 Само уточнявате града и колко човека ще сме и за стара загора може да се опитам да уредя нещо, а иначе не мисля че разстоянието би било проблем невиждам защо се оправдавате все пак нали всички тук изкарваме пари от цялата тази работа и мисля че 30 мах 40 лв транспортни разходи не са кой зане колко много и то при положение че се пътува сам. Е ако вече някой от нас е твърде на вътре и няма свободно време е друг въпрос, въпреки че все още не е дошъл сезонът на работата
byte Отговорено 17 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 17 Февруари, 2009 Нали знаете къде е баш центъра на България
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 18 Февруари, 2009 Твърдо съм - За!Стига да се впадне с някой от дупките ми във времето който са мн малко Варна, Николай Колев - InnovaTek BG
jaredharet Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 18 Февруари, 2009 Някой от модераторите ще направи ли анкета в кой град да се проведе срещата примерно Пловдив, Стара Загора, София
AVS Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 18 Февруари, 2009 Да хвърляме боб?(някъде SS7 го беше предложил)
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 18 Февруари, 2009 Освен тази анкета.. може да се направи и такава да се види от кои градове са повечето от колегите или от кои части на България
AVS Отговорено 18 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 18 Февруари, 2009 Верно,верно,макар че кой чете тука вече си каза от де е
stormmaker Отговорено 19 Февруари, 2009 Доклад Отговорено 19 Февруари, 2009 Хм, идеята е добра. Особено ми допада за Пампорово, тъй като ще мога да дойда направо от пистите. Иначе, ако решите за Пловдив, то с радост ще съм домакин - вила, офиси, семинарни зали....квото кажете, пък и техника ще докарам каквато решим. Само да не ме карате да я подкарвам - не мога
Собственик SS7 Отговорено 19 Февруари, 2009 Собственик Доклад Отговорено 19 Февруари, 2009 Ехе, че то има ли сняг още . Тая зима беше много зле , аз дори не се и пробвах да карам. На мен ми допада идеята за Пловдив , малко по близо ми е . Мога да взема хора от Самоков, т. п пътя де . Сега ще пусне една анкета за кой град да бъде.
Собственик SS7 Отговорено 19 Февруари, 2009 Собственик Доклад Отговорено 19 Февруари, 2009 Ако някой има в предвид друг град ,да казва да го добавя. Следващата стъпка е да уточним и времето .
Recommended Posts