nikolaiM Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Нямам интернет от днес , значи бях с мозила , много лагна и компютъра се рестартира автоматично , и оттогава нямам интернет , иначе с кабел имам а не мога да стоя само с кабел защото и сестра ми сяда на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mupo neTkoB Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 включи си безжичната мрежа Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikolaiM Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 Много не разбирам от тези неща , можеш ли да ми обясниш по-подробно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MiPSus Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Като не разбираш , къде си тръгнал на компютър да сядаш. Чети вестник , гледай телевизия (ако и разбираш) и след време ... ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danielskiii Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 щом е лагнал компа предполагам е лаптоп следователно проблема е в дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 master Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Омазал се е драйвера или имаш хардуерен проблем. Пробвай да си пуснеш wireless -а пак и виж дали изкарва мрежи. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted December 30, 2012 Administrator Report Share Posted December 30, 2012 В сервиза поправят такива проблеми. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikolaiM Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 В драйвера е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anatoli Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Нямам интернет от днес , значи бях с мозила , много лагна и компютъра се рестартира автоматично , и оттогава нямам интернет , иначе с кабел имам а не мога да стоя само с кабел защото и сестра ми сяда на компа Не че искам да те засягам, ама този ти пост е някаква абсолютна глупост, google.com е твоето решение Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
nikolaiM
Нямам интернет от днес , значи бях с мозила , много лагна и компютъра се рестартира автоматично , и оттогава нямам интернет , иначе с кабел имам а не мога да стоя само с кабел защото и сестра ми сяда на компа
8 answers to this question
Recommended Posts