koko Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 http://bulpower.atspace.com/ и най-вече ме интересува този за 290лв с ел. стартер. то ясно че мощноста надали е реална но поне дали се справя с паленето сам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 и аз се чудя като ги гледам са китайското копие на хонда аз бях гледал и едни витолух даже съм направил табло вече с процесорче да следи и да пали генератора при липса на ток pic18f4550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Чак PIC няма смисъл Става всичко с една шепа елементи за стотинки. Иначе тия поне са 4 тактови което си е особено важно за мен поне от гледна точка на шума.... Иначе уж пише, че са с мотори на хонда А цената - няма да я коментирам тя просто е смешна... Дано да има дублирано ръчно запалване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 всъщност не е хонда ами клониг-а на хондата !!!!!! а пък за процесор-а с него ми беше по-лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 а пък шума е 72 дб а при убезшумената хонда имам 2kw такава едва се чува 20-30дб обаче и цената беше 500лв и то втора ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambo Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Паленето е лесно, въпроса е смукача да е автоматичен. Щото на повечето не е, и стават едни гимнастики... Някой ако е проверявал да сподели, щото моя китайски клонинг на хонда ми е малък вече а единственото което съм намерил да си заслужава е нещо от сорта: http://argo-market.com/ViewProduct.aspx?id=651 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 а пък също реалната мощност на 6.5 hp max e 3200w средно 2.8-3.0 kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted March 23, 2011 Administrator Report Share Posted March 23, 2011 как изчисли по конските сили изходящия ток ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 според другите копия на хондата с 6.5 hp всички ги дават 3Kw така че 3.5 тоз генератор само ще ги сънува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted March 24, 2011 Administrator Report Share Posted March 24, 2011 абе и 3кв пак за тез пари ... ама май никой от колегите не го е пробвал Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Мен 3kw ме устройват но ме притеснява шума... едва ли ще е толкова тих като онея хондички тип куфар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 шума е бая е ония хондички са обезшумени обаче имат само един проблем че са на 120V Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 E тия който ползвам на едно място определено са 220/230 + 12V за акумулатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilian ivanov Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Някой пробва ли ги тия генератори , че тия от ЕОН ми разказаха играта.И дайте идея за автоматично стартиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 EON в София ?! Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts