Anatoli Отговорено 6 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2010 за 20лв и аз бих си купил Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 6 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2010 Е да,ама няма.Прерових целия интернет днес и не открих нищо подобно. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 6 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2010 Да и аз Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Дали е умишлено че нее обсъждано по форумите …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 В какъв смисъл? Аз като гледам то май и много не се е внасяло у нас. Това което го имам ми каза човека, че от вън са му го пратили. Чак сега почнах да се занимавам пак с него... Значи това че ми изчезна WEB-а се оправи с default бутона. Сега ще видим ddwrt то. p.s. e немога да разбера защо така се получава "Timeout occurred" когато го правя под конзола иначе пробвах и с 2 тфтп сервера с който съм си ъпдейтвал всичките тп линкове.. И пак не става. Явно немога да го накарам да мине в TFTP mode но го правя с задържане 6 сек на default бутона при включване както е написано. В момента е с WLAG54_2.05_1.02_US фирмуер. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Нали каза че е на miniPCI картата що не пробваш да сложиш друга карта ако имаш аз бих пробвал …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Нали каза че е на miniPCI ............. Имам само CM9 под ръка. Най много някой Intel2200BG. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Да по скоро Intel2200BG CM9 едвали ще запали ама ми е интересно дали въобще ще разпознае друга карта различна от неговата Ако разпознае пък ще е наи доброто "нещо" за 20Лв. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Тя не му е виновна картата , софтуерно е спънато! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Както се казва "mission complete" с помоща на Joro и малко четене успях да го флашна но през web. Не ми стана ясно защо нейскаше през тфтп. А през web трябва да се смени хедъра на файла задължително! То са го написали хората . Router Router Name DD-WRT Router Model Buffalo WBR-G54 / WLA-G54 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Браво.Остана само да почерпиш. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Не е ли прекалено заета рамта при положение, че няма закачени през WIFI то клиенти ? Memory Total Available 85% 13896 kB / 16384 kB Free 11% 1520 kB / 13896 kB Used 89% 12376 kB / 13896 kB Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 7 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 При мен е 87,9 и 91% даже и си работи перфектно. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 Ахам ами мъчил ли си го с 2 SSID та ? Значи получава се мн страноо нещо те си тръгнаха... НО.. единия лаптоп ги вижда и 2 те, другия само 1вото а гсм ма само 2 рото... а всичко е в една стая! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 заради мак адреса Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване