¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Тия калпазани от няколко седмици много ми играят по нервите...Първо мислех, че си втълпявам че луничките премигат и светя ту силно ту слабо и взех да по меря малко онзи ден. 202-239V и се мени постояно както си иска..Да не говорим за прекъсванията от 0,5 - 1сек.Добре, че има UPS и но пък батериите им заминават....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted October 10, 2009 Administrator Report Share Posted October 10, 2009 за това я има тази тема http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1121.0 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 E този който имам върши ли ти работа провери ли >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 Слаба връзка на Нулата в централното табло хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeTmAsTeR Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Тия калпазани от няколко седмици много ми играят по нервите...Първо мислех, че си втълпявам че луничките премигат и светя ту силно ту слабо и взех да по меря малко онзи ден. 202-239V и се мени постояно както си иска..Да не говорим за прекъсванията от 0,5 - 1сек.Добре, че има UPS и но пък батериите им заминават....... споко и при чез е същото - ;D ??? - то бива - ама това е прекалено вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 И да не отварям поредната тема за тях тук ще добавя....Онзи ден отивам да плащам на единия склад който ползвам тока...... който обикновено е някакви стотинки поради факта, че има само една 60W лампа която не помня дали съм я и пускал. Касиерката ми казва трябва да платите за 2 та месеца ( аз бях пропуснал да платя единия за което 19 лева глоба за повторно пускане, а той дори не беше спрян но както и да е 19 - 19 ) та.. за 2 та месеца 46 лева . Това са без 19 те който платих за пускането... Викам да няма някаква грешка все пак там е само 1 лампа, а и не бях влизал от много време! Тя не няма ето вижте.... и си платих като поп, след което се оказа, че ми сложили по 128 киловата "слувебно" на месец! Обаждам се на националния им телефон и една там дето искаше да ме набие по телефона вика.. "Амии...те не са успели да стигна до електромера и са ви сложили служебно!". Е доре като не са могли да стигнат да го засекат как тогава имаше стикер на ЕОН с номера на моя електромен и да пише "спрян поради просрочен там месец" и тая "амии. . ..... . .. .?@!!#@К!ОЕ$ХЙудреф". Общо взето нищо не ми каза.. освен , че до 10 дена щели да ми се обадят и да разгледат какво е станало. С 2 думи да пия една студена вода! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeTmAsTeR Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 прилича на измама ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 DJ 69 защо им даде 46те лева ? не им давай, осъди ги... - Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 А то ние се съдим за едни 400.. по друг повод .Тези уж щели ги върнат.. пък да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Да ти покрият разходите по проблемите които са ти създали !! - Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 Вярваш ли ? Те да ми върнат тия пари там и без това помещението го освобождавам.... Пък аз им теглих по няколко ..... да се успокоя малко, че мн се изнервих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Днес ми казаха, че утре щели да ми върнат парите след като им званях по 30 пъти на ден то колко време стана... И писах 3280903290 жалби! След като тегля една черта за реално ще взема 60% от парите тъй като другите са вложени в телефонни разговори - но аз не го правих за парите, а просто да не пускам аванта на тия Крадци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted November 8, 2009 Administrator Report Share Posted November 8, 2009 на теб ще върнат а тука на половината квартал спряха тока без предопреждение спряха го на хората чакащи края на тримесечието и на мен ми го спряха месец и 5 дена след края на предното тримесечие нито предупреждения нито нищо при 40 лева за експресно включване са взели бая кинта техната чешка рода при не експресно включване (струващо 38лв.) цената е ~20 кина и очакваш включване до 48 часа бахти наглите отрепки Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 E как така са го спрели и после да си плащаш ? Да ти го пуснат. Това ако ми го направат ще ги изкъртя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted November 8, 2009 Administrator Report Share Posted November 8, 2009 такса възобновяване и сега ме водят сигурно нередовен платец тяхната рода чешка Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts