Jump to content

ЕОН!

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Тия калпазани от няколко седмици много ми играят по нервите...Първо мислех, че си втълпявам че луничките премигат и светя ту силно ту слабо и взех да по меря малко онзи ден. 202-239V и се мени постояно както си иска..Да не говорим за прекъсванията от 0,5 - 1сек.Добре, че има UPS и но пък батериите им заминават....... :)

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

24

• 111111

14

• Велин

6

• Mupo neTkoB

5

• Administrator

за това я има тази тема

http://mikrotik-bg.net/index.php?topic=1121.0

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 2 weeks later...

Тия калпазани от няколко седмици много ми играят по нервите...Първо мислех, че си втълпявам че луничките премигат и светя ту силно ту слабо и взех да по меря малко онзи ден. 202-239V и се мени постояно както си иска..Да не говорим за прекъсванията от 0,5 - 1сек.Добре, че има UPS и но пък батериите им заминават....... :)

споко и при чез е същото -  ;D ;D ??? ??? - то бива - ама това е прекалено вече

И да не отварям поредната тема за тях тук ще добавя....Онзи ден отивам да плащам на единия склад който ползвам тока...... който обикновено е някакви стотинки поради факта, че има само една 60W лампа която не помня дали съм я и пускал. Касиерката ми казва трябва да платите за 2 та месеца ( аз бях пропуснал да платя единия за което 19 лева глоба за повторно пускане, а той дори не беше спрян но както и да е 19 - 19 ) та.. за 2 та месеца 46 лева  ;D . Това са без 19 те който платих за пускането... Викам да няма някаква грешка все пак там е само 1 лампа, а и не бях влизал от много време! Тя не няма ето вижте.... и си платих като поп, след което се оказа, че ми сложили по 128 киловата "слувебно" на месец! Обаждам се на националния им телефон и една там дето искаше да ме набие по телефона вика.. "Амии...те не са успели да стигна до електромера и са ви сложили служебно!". Е доре като не са могли да стигнат да го засекат как тогава имаше стикер на ЕОН с номера на моя електромен и да пише "спрян поради просрочен там месец" и тая "амии. . ..... . .. .?@!!#@К!ОЕ$ХЙудреф". Общо взето нищо не ми каза.. освен , че до 10 дена щели да ми се обадят и да разгледат какво е станало. С 2 думи да пия една студена вода!  :)

А то ние се съдим за едни 400.. по друг повод  :) .Тези уж щели ги върнат.. пък да видим.

Вярваш ли ? Те да ми върнат тия пари там и без това помещението го освобождавам.... Пък аз им теглих по няколко ..... да се успокоя малко, че мн се изнервих.

• 2 weeks later...

Днес ми казаха, че утре щели да ми върнат парите след като им званях по 30 пъти на ден то колко време стана... И писах 3280903290 жалби! След като тегля една черта за реално ще взема 60% от парите тъй като другите са вложени в телефонни разговори - но аз не го правих за парите, а просто да не пускам аванта на тия Крадци!

• Administrator

на теб ще върнат а тука на половината квартал спряха тока

без предопреждение

спряха го на хората чакащи края на тримесечието

и на мен ми го спряха месец и 5 дена след края на предното тримесечие

нито предупреждения нито нищо

при 40 лева за експресно включване са взели бая кинта техната чешка рода

при не експресно включване (струващо 38лв.) цената е ~20 кина

и очакваш включване до 48 часа бахти наглите отрепки

Харесай поста ^^^

E как така са го спрели и после да си плащаш ? Да ти го пуснат. Това ако ми го направат ще ги изкъртя

• Administrator

такса възобновяване

и сега ме водят сигурно нередовен платец

тяхната рода чешка

Харесай поста ^^^