Jump to content

Продавам комплект двуполярни облъчватели за 5GHz


px1
 Share

Recommended Posts

 Share

 • Similar Content

  • Октодиан
   By Октодиан
   Здравейте колеги ако някой има на излишно двоен облъчвател на 5ГХЗ да ми пише на ЛС или 0879три7291девет
  • nmish
   By nmish
   Продавам следните антени:
   1. Антена 60см - 45лв. - 2броя

   2. Антена 80см - 55лв. - 2броя

   3.Антена Andrew Grid 2.4ghz 24dB - 55лв. - 3броя

   4.Антена yagi 2.4ghz 15dB - 30лв. - 1брой

   5.Антена Елкостар секторна 2.4ghz 90градуса 16dB хоризонтална поляризация - 85лв. - 1брой
   6.Облъчватели единични - 25лв брой - 4броя

   7. Облъчватели двойни чисто нови неизползвани - 55лв. - 4броя

    
   При закупуване на повече от 2 неща - 15% отстъпка.
    
   За контакт на ЛС или 0888323575 Николай

   двойните облъчватели 4 броя са резервирани
  • master
   By master
   Поради некоректността на някой продавачи беше изпратена антена RockeDish "малко употребявана" - Изкривена на няколко места. 
   Ще се опитваме да я върнем към нормалното и състояние тъй като не си струва да отиде на вторични. Но се замислих дали няма да стане с чиния от PCA60. Някой пробвал ли е? 
   Не мога да намеря фокусното разстояние на техния cassegrain облъчвател.
  • blackjackm82
   By blackjackm82
   Здравейте на всички в този форум! Имам проблем относно конструкцията на една антена и бих искал да попитам кое би могло да е най-удачното решение. Имам една параболична антена 2.40 м за сателитна телевизия, закрепена на покрива на къщата ми. Така или иначе не се използва и реших да я пригодя за хващане на безплатен нет. Знам за поне 2 отворени мрежи без парола, намиращи се на 1-2 км от местоположението на антената. Нямам пряка видимост, защото се намирам в градска среда с множество къщи и блокове, но антената ми е качена на поне 10 м височина. Прочетох повечето теми тук във форума и се спрях на варианта с бикуад на milev5. Фокусното разстояние не ме притеснява, защото само сменявам сателитния приемник с бикуад на чинията. Проблемът ми е, че не мога да реша какъв модел рутер / АП да избера, защото чинията ми се намира на около 25 м от компютъра  и искам да използвам CAT 5 кабел, който да мине през дупка в прозореца и покрай стените до стаята с компютъра. Зад чинията на около 4 м има капандура и един от вариантите според мен е кабел RG-213 с тази дължина до рутера, който поне ще е на сухо вътре в капандурата под покрива,а след него - 25 м CAT 5 до компютъра. Друг вариант, който мислих е разглобяване на рутера (АП-то) и директно запояване с бикуада, след което ги поставям и двете във фокуса на чинията, но в този случай трябва да са в кутия и от нея да водя CAT 5 кабела до pc-то. Така или иначе ще мисля, кой от двата варианта ще е по-удачен, но остава въпросът за модела на рутера или АП-то. Благодаря предварително за отговорите!  
  • master
   By master
   Колегата днеска говорил с един негов приятел и колега и той казал, че не бил доволен. Аз лично имах много големи надежди към въпросния. Някой ползва ли ги, ако да на какви размери чинии, на колко километра и как се представят?

   http://sat.bg/communicational/index.php?main_page=product_info&cPath=70_14_60&products_id=48
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.