Jump to content

Някой ползва ли от вас Такер за закрепване на.....

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

На кабелите.. И моля да сподели марка, модел, цена?Благодаря!

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

5

• Велин

3

• 111111

2

• free

2

Струва ми се ще смачка кабела до прокъсване на външната изолация и влошаване на характеристиките му. Такерите които съм виждал да прекалено силни, дори за коаксиален не бих ги ползвал.

• Administrator

При нас се ползваше такер и чесно казано си е нож в две остриета .. доста мизерии е правил, или ще го надупчиш или ще го пречукаш. Удобно е но ако го ползва човек който само бърза да си свърши работата ще имаш много проблеми.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Така си и мислех  >:( е добре с какво монтирате кабелите до клиента примерно като изключим белите скобички с пирончетата... .. Че и с тях мн ядове.. . .

п.п. В момента масово го правя с кабелни пвц канали с по няколко дюбел пирона за гипсокартон става перфектно просто няма никакви проблеми като изключим цената :) Никога не съм ползвал, а гледам масово кабеларките го полват... тия дни като се разходих из магазините.. първо едвам намерих и накрая ми праснаха цена малко над 100лева  :o и затова малко ме замисли.. дали да го купя не че толкова парите но дали си струва..

аз принципно ползвам, и ако се внимава си върши добре работата, но не казвам че не е имало сакатлъци. не съм пробвал по кабел който върви 60-90В

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Ползваме такер. Не стават сакътлъци. Може да се настройва силата на удара му - има две позиции. Едната примерно за дърво, другата за мазилка, цимент .... Не се премачква кабела, защото използваме скоби с различна дължина - от 10 до 14 мм. Бързо е и много по-удобно от белите скобички. Цената в България е солена. Моя е от Англия за 78 български пари с доставката. А и скобите им са по-хубави. Нашенските са за кашкавал :).

Заслужава си инвестицията.

Днеска купих един за 10,40Лева  :o ... ..  Случайно влязох в един магазин и питах.Момичето каза да имаме на 10,40лева...аз направо неможех да осъзная какво ми говори..Преди малко го пробвах на мазилка ама въобще не ме впечетли.. 3 от скобите ги пусна в средата на кабела, 2-3 изобщо не се забиха и 2-3 бяха наред...Иначе както каза колегата тези са 12мм и няма проблем с "прерязването" то има и регулировка..Но май ще пия една студена вода за 10лева и ще пробвам този от 100... :D

п.п. Какви марки са вашите и Миро този от къде си го купил ако не е тайна :)

Аз ползвам ей такъв. http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8993

Доста е добър, но понякога стават мизерии от бързината :)

Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! ;)
"no matter how hard you try, you just can NOT please everyone"

"където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте

Вчера взех един немски от башмайстора за 30лева.Не е изцяло метален като тоя за 100лева но ме уверяваха че при проблеми ще бъде подменен, а такова нещо не се било случвало да се развали досега..Марката е Novus работи и с 2 та типа тапицерски и за кабелите скобички като за първите е 6-14мм, а вторите до 14мм дължината.До момента над 100 щраквания не е дал проблем но времето ще си покаже :)

Oще на стената на магазина :) Забива ги хич да не е става за парите си определено много по добре от оня дето взех за 10 лева направо няма нищо общо ;). То така или иначе е нормално да искаш да  го тестваш на място и ако ти откажат да си гледат работата!

• Administrator

като реша да взимам ще си нося плочка вибриран бетон ;)

за тест  ;D

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• Administrator

Аз ползвам ей такъв. http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8993

Доста е добър, но понякога стават мизерии от бързината :)

мисля нашия беше точно такъв, след време му омеква пружината която бута скобите и не работи добре с полупразен "резервоар" . За забиването в бетон има значение и самата скоба каква е , ако е много дълга и просто се навива около кабела при панелките :) иначе за мазилка няма грижи. Но при всички положения трябва много да се внимава да не се забиват много силно когато повърхноста е мека особенно при голяма дължина на кабела.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

• 4 years later...

Кой от двата: Rapid 36 или Rapid 28  ползвате? Виждам и двата в употреба.

http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8994

http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8993

Нуждата е за FTP кабел и коаксиален за телевизията RG6.

Edited by dimi_5

0886 883068