Jump to content

Recommended Posts

• Администратор
Отговорено

Разгеле ...

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Отговорено

Брейй то имало някакви инстанции които работят браво, че и на мен ми писна от монопола на ЕВН ( и другите  де).

Отговорено

То едва ли има някой който да не му е писнало от тях. Само дерат, а на среща нищо.

Analog Audio™

Отговорено

Някой може ли да каже каква е процедурата при EVN. За 10 стълба става вапрос.

Отговорено

Кервана си върви - кучетата си лаят

Най-много да ги вкарат в някоя регулация в КРС и така да си направят таксите още по-законни.

Нали не очаквате от цялата тази пушилка да излезне нещо в полза на народа ? Най-вероятно целта е да преразпределят този бизнес, да влезнат "нови" собственици от руски произход които да пият бедна кръвчица.

Отговорено

Без да искам да влизаме в политически спорове, но аз лично незнам някой от енергийните ни сектори да не се държи от братушките.

Та от цялата работа виждам, как нещата вървят на преместване от единият джоб на сакото в другият джоб на сакото.

Отговорено

Прав си няма смисъл да влизаме в тази тема. Но не са само те, а и Уса са в кюпа.

Analog Audio™

• Администратор
Отговорено

Ами аз като гледам в момента развоя на събитията е стигнал до там че КЗК е направила постъпления за уточняване колко и какви да са тези такси ... ама като се знае каква ни е системата не съм много обнадежден, а по телевизията говорят вече дали и ще има намаления от тая цяла работа и на таксите за крайния потребител ... е не виждам как ще стане, и без това конкуренцията яде всички ресурси.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Отговорено

Е цените за крайния потребител едва ли ще намалеят наистина.

Analog Audio™

Отговорено

Според мен това е заслуга на Виваком защото започнаха да доставят по селата, а те мразят да плащат.

Отговорено

Аз се съмнявам, че те ще опъват кабели по стълбовете. 

Analog Audio™

Отговорено

Опъват и то от бая време, дори и ftth без носач. Блъскат и по енерго шахти.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.