Na vsichki klienti po cqlata mi mreja im izliza Ip conflict.Imam realni i nerealni ip-ta i ot dvete mreji davam primer 94.156.205.... i nerealni 172.18.33.... natnatite ipta sa 170 zad mikrotik 2.9.6 s kompiutar sled snega hora ot vsichkite sela pochnaha da mi se obajdat che im izliza syobshtenieto Ip conflict molq vi daite syvet che sam se vidql v chudo blagodarq!
Question
angelnet
Zdraveite imam sledniq problem.
Na vsichki klienti po cqlata mi mreja im izliza Ip conflict.Imam realni i nerealni ip-ta i ot dvete mreji davam primer 94.156.205.... i nerealni 172.18.33.... natnatite ipta sa 170 zad mikrotik 2.9.6 s kompiutar sled snega hora ot vsichkite sela pochnaha da mi se obajdat che im izliza syobshtenieto Ip conflict molq vi daite syvet che sam se vidql v chudo blagodarq!
Top Posters For This Question
10
4
3
2
Popular Days
Jan 30
30
Jan 31
4
Feb 3
1
Feb 4
1
Top Posters For This Question
angelnet 10 posts
smacker 4 posts
Mile 3 posts
111111 2 posts
Popular Days
Jan 30 2012
30 posts
Jan 31 2012
4 posts
Feb 3 2012
1 post
Feb 4 2012
1 post
Popular Posts
smacker
Ей, ама верно се цепите с глупости, вместо да помогнете на човека. Вярно е, че да не си сегментираш мрежата на ВЛАН-и е голям пропуск. Но пък човека няма толкова клиенти че да ги сегментира. Но пък
smacker
Всяка сапунерка от 30 лева има тази опция да не отговаря на пинг. Всяка сапунерка от 30 лева до 150 лева ползва някакъв гаден фърмуер. Дори и линукс базиран. Всяка сапунерка е направена да е ефтин
gbdesign
Според мен, някой клиент здраво си сменя IP адреса, карайки наред с надежата да получи нет, без да си е платил сметката. Свали си МАС протекшъна за да не прави мазало. Така ще има само 1 потърпевш а т
36 answers to this question
Recommended Posts