Jump to content

Recommended Posts

Posted

здравейте на всички, имали представители на ланком в форума, ако има такъв тук ще му бъда безкрайно благодарен да ме осведоми каква е цената на Ubiquiti Nano bridge M5 -NBM5 22дб-то

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник"

Posted

88$ крайна

75$ дилърска :)

това е без ддс

Posted

Защо на сайта им няма цени , и като се обадя да питам все едно им вземам по 5 лева .Просто отвратително отношение към питащите.

Posted

Защото за тях потребителя на "дребно" е един вид бай уй.... просто са забравили от къде са тръгнали :)

Posted

Днес се обадих да питам за цена и евентуално да поръчам ама уви  така ме отрязаха че почва да ми намирисва за черният списак

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Posted

По принцип те търгуват само на едро.Плитиката им е да защитават свойте клиенти на едро.Ако изкате да купувате от тях трябва да им се обадите, да обясните с какво се занимавате и ще получите диларски ценови листи. С крайни клиенти те не работят.

Posted

По принцип те търгуват само на едро.Плитиката им е да защитават свойте клиенти на едро.Ако изкате да купувате от тях трябва да им се обадите, да обясните с какво се занимавате и ще получите диларски ценови листи. С крайни клиенти те не работят.

Съвсем културно им обясних с какво се занимавам име на фирма и т.н.  ама ме отрязаха здраве да е

…Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек,

Posted

да кача ли ценовата листа ?

Posted

danielski ако има възможност да си дам поръчката на теб да ме уредиш :)

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник"

Posted

пиши ЛС

Posted

75 $ без ддс е цената която те касае  :)

468x60_free.jpg

Posted

да точно тази цена ме интересува  :)  :)

Posted

дадох  си поръчката на danielskiii  :)    благодаря на всички който се включиха

Posted

Използвам случая да кажа, че от reloadbg съм много доволен няма телефони, ама дилъри, ама попитай всичко пише поръчваш - пристига . Браво само така :) .

Posted

Използвам случая да кажа, че от reloadbg съм много доволен няма телефони, ама дилъри, ама попитай всичко пише поръчваш - пристига . Браво само така :) .

И аз съм доволен ама цената е малко по височка иначе и тои прави отстъпки  :) а нали знаеш ,че всеки гледа по тънко да мине :)

468x60_free.jpg