¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 Ама все от някъде трябва да се почне към правилната посока! Онзи ден като гледах офертите на един доставчик извън БГ направо се чудех дали е истина.. http://wirelessweb.co.nz/pricing.htm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 Ама все от някъде трябва да се почне към правилната посока! Онзи ден като гледах офертите на един доставчик извън БГ направо се чудех дали е истина.. http://wirelessweb.co.nz/pricing.htm Оле мале, ама това е в гъза на географията бе колега Те да се радват че имат там нет Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 И все пак не означава, че при нас нетя като е като въздух трябва да се пуска за 5лв/м без договор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 И все пак не означава, че при нас нетя като е като въздух трябва да се пуска за 5лв/м без договор. Не сам казал такова нещо При нас за близките населени места е 20лв. За по далечните 25лв. Обаче има някаква логика при хората, даваш им за 20лв. 2 мбит, а за 25лв. 15мбит., пак 95% се връзват на по ефтината тарифа... И каквото да им обесняваш те си знаят тяхното... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 Ми нека за 20лв да са си на 2 мегабита бре какво се оплакваш ? Ти си на кирия, а те че са непросветени и най-малкото ги мързи да пуснат едно търсене в чичко Г да се информират аджаба тва банани ли са портокали ли са си е техен проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
technomen Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 При наличието на интернет 70мбит/с за 21 лв да не се пускат тарифи под 25лв малко е.... За места където и гсм-ите нямат обхват добре но в големи градове някак си не го виждам... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 и аз да се жална , в райони дет съм само аз и телекабел пз - те 16лв, аз 25лв. в сф по кварталите цените варират около 8лв направо вече нз и аз кво да предлагам като най-масовата ми терифа е 22лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 Народа като у секо начинание "гледа че комшията гледа кокошки и той гледа". Стартират лоу кост доставчици по ред каде разумни, каде не толко причини. Една част имат идея с какво се хващат, а други разбират в движение. Един не мое си сметне парите от 100 клиента каква аджеба му е доставната цена. Чистата цена, на която може да продаде без да загуби. Друг не може да разбере, че в крайна сметка е нужно и друго, освен касовия апарат да събира таксите (щото то нали само това остана да се реши) и все се реве за цени. Ай са поне тука ревете всички (аз от 100 години) за цени да ми кажете колко от вас за последните 18 месеца получиха намаление на цената си от по-горен доставчик? Колко си попълниха вярно въпросника от КРС. Колко си платиха данъците коректно? Колко си платиха осигуровки на работниците.. Не ми отговаряйте. С такса от 20лв въпроса е реторичен. Нема как да стане. Ама ако вдигнеш цената трябва да предоставиш услуга... а то с мизерни такси в началото не ти стига за инвестиции (абе важно е клиента да земем) После псувайте що всичко е на криво в милата ни татковина. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 Аз мисля, че всеки трябва да си решава сам за цената. И на нас ни подбиват цената, но си държим на нашите тарифи - не задължаваме никой. Те клиентите отиват да пробват на евтиното ама като види че няма поддръжка, като види че вечер е много бавно и се връщат пак при нас. Има си и фирми които работят по-скъпо от нас и те си имат клиенти - денонощен съпорт, тв, телефон - имат други екстри. За всеки влак си има пътници. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martos Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 В момента поне при нас хората гледат на първо място колко плащат и са готови на всякакви компромиси на качествотото за сметка на ниската цена. Ако не пуснеш ниска тарифа клиента ти отива при конкуренцията или още по-зле - набива се на някаква "промоция" на БТК и поне за една година го забравяш...Принудихме се и ние дапуснм тарифа от 10 лв., но по-добре така отколкото да губим клиенти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 и мтел зимат много клиенти сега с тая промоция първите 6 месеца по 5 лв после по 24 ако не се лъжа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 Малко ме съмнява да вземат тъй като всичко живо бяга и от GSM те им и от каквото и да е било. Тази фирма се доказа пред всички колко е некоректна и се мъчи само да ти вземе парите пък за другото може да почакаш. Със сметките за GSM те работите продължават по старо му дори има някакви нови "промоции" от който печелят само те. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 28 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2011 ем те не пускат през гсм-а ами през лан-а на спектърнет и мегалан Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 29 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2011 Не се напъвайте излишно Мтел напазарува, Булат и те напредват. До края на годината ще докупят , що пооправят и ще си бачкат на минималната цена от 22лв. и договор. Кои сме ние/вие да "променяме" пазара? Не след дълго или ще сте продали или (не го пожелавам) ще сте фалирали. В София кой прати ДНСК , запитахте ли се? Тръгнат ли ни/ви проверките - изгорели сме $$$ ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 29 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2011 Народа като у секо начинание "гледа че комшията гледа кокошки и той гледа". Стартират лоу кост доставчици по ред каде разумни, каде не толко причини. Една част имат идея с какво се хващат, а други разбират в движение. Един не мое си сметне парите от 100 клиента каква аджеба му е доставната цена. Чистата цена, на която може да продаде без да загуби. Друг не може да разбере, че в крайна сметка е нужно и друго, освен касовия апарат да събира таксите (щото то нали само това остана да се реши) и все се реве за цени. Ай са поне тука ревете всички (аз от 100 години) за цени да ми кажете колко от вас за последните 18 месеца получиха намаление на цената си от по-горен доставчик? Колко си попълниха вярно въпросника от КРС. Колко си платиха данъците коректно? Колко си платиха осигуровки на работниците.. Не ми отговаряйте. С такса от 20лв въпроса е реторичен. Нема как да стане. Ама ако вдигнеш цената трябва да предоставиш услуга... а то с мизерни такси в началото не ти стига за инвестиции (абе важно е клиента да земем) После псувайте що всичко е на криво в милата ни татковина. Убаво го е казал човека,ама кой да го послуша .... Убаво го е казал и другия - или ще се продадете или ще фалирате ... Няма начин да правим боя с пръдня Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване