fiiokey Публикувано 27 Април, 2011 Доклад Сподели Публикувано 27 Април, 2011 Много съм ядосан на някой хора ,който не си ценят труда и пускат клиенти на некви смешни цени и само лигавят пазара.Колеги съвземете се ние роби ли сме или хора със знания !Пишете какво мислите по въпроса и наи накрая да се вземем в ръце иначе ще си караме строшените коли и само ще си ревем! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 то зависи от тарифата нали се сещаш немога принудя някой да ползва по-високата тарифа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiiokey Отговорено 27 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 За 15 лева ,колега мога да му пусна 1 мегабит не повече.Съгласни ли сте колеги? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 15лв 1 мбит по wireless даже на места във варна е 25 лв 1 мбит wireless иначе кабелния почва от 17 лв 7,10мбит Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 За 15 лева ,колега мога да му пусна 1 мегабит не повече.Съгласни ли сте колеги? Еми добре ама конкуренцията като пуска за 12 лв 3 мегабита какво правим искаш не искаш намаляш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiiokey Отговорено 27 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 ама кажете кои пуска по 12 лева бе нека да пише тука да видим защо прай така тоя човек!Извън земен ли е къв му е случая ,ква е тая канкуренция? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 ми човека си пуснал адсл и що да не пуска нетец да не говорим че на едно село от 30 абоната целия нет беше от 3 адсл-а цената 15лв 4мбит-а Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 Ми те половината доставчици тука из района са така взимат си ацц за 50 лева и думкат абонати . Пък и за село 25 лв такса е добре но във града няма шанс Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 особено като в града големия има няколко големи доставчика с извънземни тарифи http://www.varnalan.net/index.php/home-users/internet/mega-home за 21 лв 70мбит-а Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 особено като в града големия има няколко големи доставчика с извънземни тарифи http://www.varnalan.net/index.php/home-users/internet/mega-home за 21 лв 70мбит-а Ми ето ти типичен пример . Взимам си ацц за 21 лв правя си линк тука в форума пише как какво и ето готов доставчик съм имам 70 мб мога да пуска 50 човека по 10 лева и съм 6 точки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 ти може видиш и другата тарифа оптик-а дето е 200мбит http://www.varnalan.net/index.php/home-users/internet/optic-home Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 преди във варна имаше едни ново.бг ама много бързо фалираха 5лв 1мбит по-вифи ама бяха покрили 90% от града Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 Съгласен съм но точно на места конкуренцията ми пуска за 5-10лв понякога и 20 30 мегабита колко реални колко не няма да коментирам ама хората се лъжат! А за тая оферта на варналан който разбира не се спира там тоя път.. За WIFI достъпа няма нищо общо цената спрямо лана там е друга бира. За Ново.бг не знам от къде ти е информацията, че са фалирали ама истината е различна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 ами доом-дето продаваха ваучерите викат те фалираха свалиха обурудването никъде ги няма като мрежа на 2 места само ги засичам като мрежа ама ни ип-си зима ни нищо. dj69 Пиши на скайпа ако можеш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 Аз пък мисля да пусна на 2.90 по 50 мегабита... Стига ревали що половината първо подбивате цената после ревете ^^ Filio сигурно събора пари за Своге да окабелява и нещо се е нервирал Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване