Тодор Лазаров Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Нека малко дискотираме този артикул: http://www.vesuviustreamline.com/product/vesuvius-streamline-rbi-1956n.html Предимства: 1. Първо което се забелязва че е направен не върху двуполярен облъчвател а двуплолязиразионна панелна антена /може би по-добрия вариант/ Недостатъци: 1. Пак тясното место остава eth-era. /Тука е въпроса защо не е сложено RB433AH, той поне има 3x100Lan/ 2. Антената би позволила линкове до 10км. това забелязвам от пръв поглед .... добре е също производителите да кажат тестовете на какво растояние са направени, имали реални тестове, какви са другите предимства и недотатъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted July 17, 2009 Administrator Report Share Posted July 17, 2009 накрая на пдф-а има скрийншот за който пише, че е на 2,5км , теста е по УДП в една посока с тоя рутерборд не знам дали въобще етера ще напълни много ми е интересно колко пакета в секунда прекарват платките на н-стандарт. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted July 18, 2009 Administrator Report Share Posted July 18, 2009 може да се активира опцията за обединяване на пакети стига от двете страни да е микротик платформа Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Един градски ISP ползва такива за крайни точки, а от предната страна са 2 антени 60см незнам с какви карти и т.н. но трансферите доколкото разбрах са доста впечетляващи.. п.п. тя 10км позволява... но едва ли ще разпъне тия скорости особено в зашумен ефир.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mile Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Оптимизма е завладяващ понякога. Имам 2 карти N, но досега все не ми достига желание да видя що за торище са. На всичко отгоре са и с MT знак отгоре, което ме обезсърчава още повече. Въобще не мога да разбера ако някой има нужда от 200-300mbps защо гледа подобни решения? На какъв ъптиме се разчита? Съпорта Ще Ли влиза в ролята на стадо павиани скачащи по кулите лятото в +40 и зимата при -20... За 200-300 ако са нужни значи има достатъчно оборот да се копае, да се вземе нормална техника, да се дублират даже 2-те читави технологии и прочие. Признавам си обаче, че ще тествам и аз леко надъхан от постовете ви, но не с практическа насоченост, а просто за "панаир на душата". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Тодор Лазаров Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Общо взето май е така. Ще се купува трафик за 2000-3000 лв и ще се разчита на карти по 50-60 лв. Ох българска му работа. Иначе ходенето е здраве .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Mile прав си но има места където неможе да се копае примерно..И без радио просто няма как Колкото и да не е надежно радиото и да е бавно без него неможе нито един доставчик...Аз лично имам мн радиа и сега малко по малко гледам да ги заместя с кабел но не на всякъде може или е рентабилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Тодор Лазаров
Нека малко дискотираме този артикул:
http://www.vesuviustreamline.com/product/vesuvius-streamline-rbi-1956n.html
Предимства:
1. Първо което се забелязва че е направен не върху двуполярен облъчвател а двуплолязиразионна панелна антена /може би по-добрия вариант/
Недостатъци:
1. Пак тясното место остава eth-era. /Тука е въпроса защо не е сложено RB433AH, той поне има 3x100Lan/
2. Антената би позволила линкове до 10км.
това забелязвам от пръв поглед ....
добре е също производителите да кажат тестовете на какво растояние са направени, имали реални тестове, какви са другите предимства и недотатъци.
6 answers to this question
Recommended Posts