Jump to content
  • 0

200 Mbps Wireless Data Transfer

Тодор Лазаров

Question

Нека малко дискотираме този артикул:

http://www.vesuviustreamline.com/product/vesuvius-streamline-rbi-1956n.html

Предимства:

1. Първо което се забелязва че е направен не върху двуполярен облъчвател а двуплолязиразионна панелна антена /може би по-добрия вариант/

Недостатъци:

1. Пак тясното место остава eth-era. /Тука е въпроса защо не е сложено RB433AH, той поне има 3x100Lan/

2. Антената би позволила линкове до 10км.

това забелязвам от пръв поглед ....

добре е също производителите да кажат тестовете на какво растояние са направени, имали реални тестове, какви са другите предимства и недотатъци.

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Administrator

накрая на пдф-а има скрийншот за който пише, че е на 2,5км , теста е по УДП в една посока :) с тоя рутерборд не знам дали въобще етера ще напълни :) много ми е интересно колко пакета в секунда прекарват платките на н-стандарт.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

• 0
  • Administrator

може да се активира опцията за обединяване на пакети ;)

стига от двете страни да е микротик платформа

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

Един градски ISP ползва такива за крайни точки, а от предната страна са 2 антени 60см незнам с какви карти и т.н. но трансферите доколкото разбрах са доста впечетляващи..

п.п. тя 10км позволява... но едва ли ще разпъне тия скорости особено в зашумен ефир..

• 0

Оптимизма е завладяващ понякога. Имам 2 карти N, но досега все не ми достига желание да видя що за торище са. На всичко отгоре са и с MT знак отгоре, което ме обезсърчава още повече. Въобще не мога да разбера ако някой има нужда от 200-300mbps защо гледа подобни решения? На какъв ъптиме се разчита? Съпорта Ще Ли влиза в ролята на стадо павиани скачащи по кулите лятото в +40 и зимата при -20... За 200-300 ако са нужни значи има достатъчно оборот да се копае, да се вземе нормална техника, да се дублират даже 2-те читави технологии и прочие. Признавам си обаче, че ще тествам и аз леко надъхан от постовете ви, но не с практическа насоченост, а просто за "панаир на душата".

• 0

Общо взето май е така.

Ще се купува трафик за 2000-3000 лв и ще се разчита на карти по 50-60 лв.

Ох българска му работа.

Иначе ходенето е здраве ....

• 0

Mile прав си но има места където неможе да се копае примерно..И без радио просто няма как :( Колкото и да не е надежно радиото и да е бавно без него неможе нито един доставчик...Аз лично имам мн радиа и сега малко по малко гледам да ги заместя с кабел но не на всякъде може или е рентабилно.