Собственик Влади Отговорено 7 Февруари, 2011 Собственик Доклад Отговорено 7 Февруари, 2011 Дайте и към мен по нещичко vladi(at)mikrotik-bg.net Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат
Mupo neTkoB Отговорено 7 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 7 Февруари, 2011 Mupo (кльомба) autoplus.bg Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
danielskiii Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 20 Февруари, 2011 я пратете и на мен една register@smartphorumbg.com
PcTuninG™ Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 20 Февруари, 2011 Ще ви пратя по късно по една покана
koko Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 20 Февруари, 2011 kolega ako moje i na sam klambrev@mail.bg
Rompii Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 20 Февруари, 2011 Прати и на мен колега ако може raichev@bitex.bg
PcTuninG™ Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 20 Февруари, 2011 Ох забравих Пратил съм ви покани на всички който сте пойскали
PcTuninG™ Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 22 Февруари, 2011 Някой ако иска да си пише мейла ще пращам покани
Rompii Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 22 Февруари, 2011 Само при мен ли не може да се свалят торенти ? Пробвах с уторента и бит комета но не става?
PcTuninG™ Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 22 Февруари, 2011 Значи до колкото разбрах правят нещо по анонса защото сегащния се товаре от многото абонати но дали е така времето ще си покаже то й аз едвам свалих един торент от година насам
Rompii Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 22 Февруари, 2011 Явно проблема не е в моя телевизор щото си вика баси да не мога да подкарам един торент, пък не ми се инсталират 100 версии на различни клиенти, а в инфото на тракара ми дава че тази версия на бит комет или на уторент не се поддържа ъпнах версиите но пак същото.
netronix Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 22 Февруари, 2011 а мен даже ме баннаха вече Пуснал съм около 10 задачки и компа никога него гася. Но явно никой не е свалял от мен, и ранка стана зле. все още ги сийдвам тези задачки но файда няма май Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте
PcTuninG™ Отговорено 23 Февруари, 2011 Доклад Отговорено 23 Февруари, 2011 а мен даже ме баннаха вече Пуснал съм около 10 задачки и компа никога него гася. Но явно никой не е свалял от мен, и ранка стана зле. все още ги сийдвам тези задачки но файда няма май Хах ей така без причина ли ако е така да видим ко ще направим
Recommended Posts