Jump to content

Купувам Антени Нета 90 см

PcTuninG™

Recommended Posts

Колеги трябват ми  Антени Нета 90 см втора ръка очаквам предложения

468x60_free.jpg

Идеално дано да са такива каквито ми трябват има едно човече на тях до колкото си спомням ето снимка която имам

Post Merge: [time]1260286248[/time]

Намерих си на сносна цена нови благодаря за помощ а колеги  ???

post-199-130900725325_thumb.jpg

468x60_free.jpg

• Administrator

червените NETA водят до това  ???

пасатки предпочитам аз

post-52-130900725336_thumb.jpg

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

http://www.botech-bg.com/dishes.html

Тука има 90 , само че не са НЕТА, а Ботек. Пак са турски абсолютно същите са като нета само че пише Ботек на тях. В Пловдив е магазина. 

PcTuninG, Аз като ходих за сервера до Пловдив, нали те питах, трябват ли ти антени че да ти взема така и така ходих.

Поздрави!!!

Еми колега времената се менят ако знаех щех да ти дам да ми вземеш аз си поръчах от Пловдив  ???

468x60_free.jpg

http://www.botech-bg.com/dishes.html

Тука има 90 , само че не са НЕТА, а Ботек. Пак са турски абсолютно същите са като нета само че пише Ботек на тях. В Пловдив е магазина.

PcTuninG, Аз като ходих за сервера до Пловдив, нали те питах, трябват ли ти антени че да ти взема така и така ходих.

Поздрави!!!

Големи ментаци са тези на ботеч. Дано да са ги пооправили. Бях взел 10 броя, и ламарината му е като вестник.

Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! ;)
"no matter how hard you try, you just can NOT please everyone"

"където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте

Така е, по-тънка ламарина от тази на Ботек не съм виждал.На нета са стоманени, на ботек не стават. Това са псевдо антени.

Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor.

Antennas Manufacturer.

Online Sales of Wireless Equipment.

Wireless Services & Solutions.

Тези са произвеждани по най-новата микронна технология

Освен тънки окачването е разположено в рамките на една педя което е доста не сериозно.

Ламарина от вестник ... Ако си взел алуминиева чиния...нормално да е като от вестник. 

Относно окачването, абсолютно същото е като на нетата. Какъв е смисъла от по стабилно и скъпо окачване при положение че и това си е достатъчно стабилно. И за 35 левчета кой ти дава 90-сятка антена. Не е като на Пещера 60-сятките, 80лв. или 90-ките за 100 и кусур лв. без облъчватели пак.

Един колега от конкурентна фирма не случайно каза, че се късали от окачването и изхвърчали от покрива  ??? . И аз се чудех как става просто не съм ползвал от 2 те марки ама щом са толкова тънки ясно как! А там е доста високо и ветровито...

• 2 weeks later...

Идеално дано да са такива каквито ми трябват има едно човече на тях до колкото си спомням ето снимка която имам

Post Merge: [time]1260286248[/time]

Намерих си на сносна цена нови благодаря за помощ а колеги  ;)

Колега я пиши на ЛС  от каде ги намери и на каква цена че и на мен ще ми трябват.Пасатските са по-хубави ама цената им е много нагоре!

Колега я пиши на ЛС  от каде ги намери и на каква цена че и на мен ще ми трябват.Пасатските са по-хубави ама цената им е много нагоре!

Защо лс сподели и с другите в форума 

Фирмата е от Пловдив до колкото разбрах е представител за NETA  във БГ . Телефон 032960543  ;) 

468x60_free.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.