Към съдържанието

- - - - -

Какво стана ( 18.06.2011 ) ??

• Заключена тема Тази тема е заключена
56 отговора на тази тема

#31 vle4ugoto

vle4ugoto

Потребител

• Потребители
    Topics 2
  • МестоположениеSofiq:

Публикувано 19 юни 2011 - 20:29

Цитат

Ами ако имат нещо към мен нека да ми се обадят (на няколко места ми ги има GSM те във форума). И без това се оказа, че от нас до тях ни делят не повече от 100 тина километра така, че може да се разберем като бели хора f2f. Не съм обидил НИКОЙ БЕЗ ПРИЧИНА. Ако не бяха почнали да се правят на мъже нямаше да напиша по горните редове. Не знам как по никовете разбираш кой на колко годиние ама щеше да е хубаво да съм на толкова :)

Не ми се занимава с теб повече..Живей си жалкия живот, че ми гади от теб.

#32 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Разбирач

• ISP
    Topics 397

Публикувано 19 юни 2011 - 20:43

Защото не ти е изгодно нали ? Просто си в губеща позиция щом защитаваш подобни прояви. Живота си ми е супер братле изобщо не се оплаквам, само ако нямаше и такива като теб щеше да е пей сърце.

#33 vle4ugoto

vle4ugoto

Потребител

• Потребители
    Topics 2
  • МестоположениеSofiq:

Публикувано 19 юни 2011 - 20:48

Цитат

Защото не ти е изгодно нали ? Просто си в губеща позиция щом защитаваш подобни прояви. Живота си ми е супер братле изобщо не се оплаквам, само ако нямаше и такива като теб щеше да е пей сърце.

Е нали си голям бияч? Кажи ми от къде си. :)

#34 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Разбирач

• ISP
    Topics 397

Публикувано 19 юни 2011 - 20:50

Бе чак пък голям бияч - НЕ. Ти го каза ..... Обаче май не можеш да четеш.. От Варна съм, заповядай на море по цял ден съм там, вечер може да ме намериш по клубовете.

#35 master

master

Редовен Потребител

• Потребители
    Topics 50
  • Местоположение. . .:

Публикувано 19 юни 2011 - 22:33

Vle4ugo -> изобщо не си прав.

#36 Велин

Велин

Разбирач

• Модератор
    Topics 100
  • Местоположениенякъде тук на юг:

Публикувано 19 юни 2011 - 23:23

Цитат

Цитат

Е нали си голям бияч? Кажи ми от къде си. :)

от изчитането на всичките ти мнения виждам се се държиш като замесен в случилото се... како вече ти казаха не си прав.

#37 gbdesign

gbdesign

Редовен Потребител

• ISP
    Topics 7
  • МестоположениеСофия:

Публикувано 20 юни 2011 - 00:44

И защо го обърнахте на махаленска свада?  :)

#38 Mupo neTkoB

Mupo neTkoB

Разбирач

• Модератор
    Topics 74
  • МестоположениеVarna:

Публикувано 20 юни 2011 - 08:37

махленска е щото гледам че "хакерчето" е от Шумен, но и аз не мисля че трябва да се обръща толкова внимание на такава селска проява. Влечуго... не си прав както ти казаха.

#39 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Разбирач

• ISP
    Topics 397

Публикувано 20 юни 2011 - 08:46

а дали не е един и същ? (:

#40 vladote

vladote

Потребител

• Потребители
    Topics 2
  • МестоположениеПерник:

Публикувано 20 юни 2011 - 08:50

Цитат

а дали не е един и същ? (:
А добър ден

#41 pavlan

pavlan

Потребител

• Потребители
    Topics 5
  • Местоположение0:

Публикувано 20 юни 2011 - 09:01

ауу налазили са ни някакви script kiddies  :) и сега се правят на мъже  :)

чеда  и ние сме deface-вали като по-млади, че и по-забавни неща сме правили...

само се чудя драги hax0r-и , какво против Микротик имате ?  ;D ;D ;D

#42 slevin

slevin

Потребител

• Потребители
    Topics 1
  • Местоположение0:

Публикувано 20 юни 2011 - 09:18

Вероятно са ползвали Remote file inclusion,

Така че в този ред на мисли, няма някакво техническо постижение.

#43 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Разбирач

• ISP
    Topics 397

Публикувано 20 юни 2011 - 10:33

то никой освен тях и не си е мислил че има :)

#44 vle4ugoto

vle4ugoto

Потребител

• Потребители
    Topics 2
  • МестоположениеSofiq:

Публикувано 20 юни 2011 - 16:35

Нямам нищо общо с тях, ако това намеквате.А относно това за Шумен само единия човек е от там, а атаката е направена от целия екип.До колкото знам другите са от Пловдив, Харманли и т.н.Каквото искате мислите, но просто ме е яд на тоя DJ, че почна да товари хората, а незнае защо удара е направен.Мисля, че темата е приключена.Може да я затваряте. :)

#45 vle4ugoto

vle4ugoto

Потребител

• Потребители
    Topics 2
  • МестоположениеSofiq:

Публикувано 20 юни 2011 - 16:43

@slevin а ти говориш пълни глупости.Никакво LFI не са ползвали, и ти изобщо знаеш ли какво е LFI и как се използва?

#46 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Разбирач

• ISP
    Topics 397

Публикувано 20 юни 2011 - 16:56

ако нямаше атака нямаше да товаря никой и ти много добре го знаеш! Ама каквото повикало - такова се обадило. Ти като нямаш нищо общо от къде знаеш? Нищо не е приключило то едва сега започва.

#47 slevin

slevin

Потребител

• Потребители
    Topics 1
  • Местоположение0:

Публикувано 20 юни 2011 - 17:57

Цитат

@slevin а ти говориш пълни глупости.Никакво LFI не са ползвали, и ти изобщо знаеш ли какво е LFI и как се използва?
1. Господинчо..., по полечка, съветвам те да не се палиш, аз какво съм написал, ти какво четеш LFI :) ?
2. Изказах само предположение. А относно  Remote file inclusion за което говоря има доста писано в мрежата.

3.Започваш тема и задаваш въпроси как е станало, аз ти отговарям с някакво предположение(прочети отново редовете ми), а ти ми се палиш насреща, че и държиш груб тон.
Е при тази ситуация, не мисля въобще да ти отделям повече време.

#48 Balthazar

Balthazar

Редовен Потребител

• Софтуер/Хардуер
    Topics 40
  • МестоположениеБургас:

Публикувано 20 юни 2011 - 18:28

много лесно са ви одарили дори мога да кажа и човека който го направи а начина е следния.. :) кофти VPS от суперхостинг 1 во и 2 ро под домеин с някакво phpbb3 и е steatnal паролата на RedHat желателно е да си смените и паролите всичките понеже дб-то е дъмпнато :)

#49 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Разбирач

• ISP
    Topics 397

Публикувано 20 юни 2011 - 18:34

Дам преди малко ме заплаши, че щял да ми затрие пощата и акаунта тук.. Което е МЕКО КАЗАНО СМЕШНО. Все пак аз не живея в интернет! Да затрива каквото си иска и като идва към Варна нека да ме намери нали е голям хакер.. Да се разберем, че нещо явно има не до разбрано от негова/моя страна.

"Имам ти всичките пароли, както за тоя форум, така и на смешния ти имейл.Не ме карай да обръщам другия край и да ти стъжня жалкия живот като ти пусна умрелите пароли публично из форума на CWI. "

п.п. Пак ти казвам момче "жалкия" е определено по добър от твоя който се ограничава до това да си в интернет пространството и да имаш соц. проблеми.

#50 Balthazar

Balthazar

Редовен Потребител

• Софтуер/Хардуер
    Topics 40
  • МестоположениеБургас:

Публикувано 20 юни 2011 - 18:37

нормално на 15-16 години е а иначе варна ме съмнява от Шумен е общо взето деца.. :) но и тва phpbb3 дето беше на тоя vps Беше много куцо

#51 samvimes

samvimes

Нов Потребител

• Потребители
    Topics 0
  • МестоположениеSofia:

Публикувано 20 юни 2011 - 20:11

Цитат

много лесно са ви одарили дори мога да кажа и човека който го направи а начина е следния.. ;D кофти VPS от суперхостинг 1 во и 2 ро под домеин с някакво phpbb3 и е steatnal паролата на RedHat желателно е да си смените и паролите всичките понеже дб-то е дъмпнато ;D

1. Как реши, че е кофти VPS 1-во?
2. Как реши, че дистротот е RedHat?
3. Как разбра, че атаката е била такъв тип.

По точка 1. Ако ми кажеш дефиниция за "хубав VPS", ще ми е много гот да разбера разликата межди хубав и кофти VPS.
По точка 2. нали не вярваш на всичко което връща nmap? ако въобще си nmap-вал хостинга на форума:)
По точка 3. супер ми е интересно как без лог разбра как е направена атаката? Или имаш може би ясновидски способности:)

#52 gbdesign

gbdesign

Редовен Потребител

• ISP
    Topics 7
  • МестоположениеСофия:

Публикувано 20 юни 2011 - 20:34

Ако го знаете хакерчето, дайте му IP-то да го зафлудим количествено, да види хубаво ли е да се ебава с чужд труд  :)

#53 Mupo neTkoB

Mupo neTkoB

Разбирач

• Модератор
    Topics 74
  • МестоположениеVarna:

Публикувано 20 юни 2011 - 21:24

на такова глупаво нещо не трябва да се отговаря по същия начин. нядявам се "хакера" като попорасне да си хване първата приятелка и да поолегне малко в "живота". живота не е онлайн и не се притеснявам че някой ще ми види паролата и ще ми я промени или ще влезе в профила ми.... какво ще ми стане? нищо. аз имам живот извън лаптопа и всичките ми "онлайн приятели".

а ето какво ми направи впечатление :) колегите са тук :) ;D ;D ... добре дошли h@X0r http://www.mikrotik-...=profile;u=1550

#54 master

master

Редовен Потребител

• Потребители
    Topics 50
  • Местоположение. . .:

Публикувано 20 юни 2011 - 21:35

Toва са просто мишки  :)

#55 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Разбирач

• ISP
    Topics 397

Публикувано 20 юни 2011 - 21:56

Забравих .... да напиша последния си пост.. CWI като идвате към Варна да не забравите да вземете майките си!

#56 kokaracha

kokaracha

Редовен Потребител

• ISP
    Topics 29
  • Местоположение0:

Публикувано 20 юни 2011 - 22:04

Няма нищо интересно и притеснително,не разбирам защо е нужно  да се шуми около това. Форумчето си работи със или без вашите желания и мнения ,и това ще зависи единствено от собственика на домейна и на хоста :) .

#57 Balthazar

Balthazar

Редовен Потребител

• Софтуер/Хардуер
    Topics 40
  • МестоположениеБургас:

Публикувано 22 юни 2011 - 22:08

Цитат

Цитат

много лесно са ви одарили дори мога да кажа и човека който го направи а начина е следния.. ;D кофти VPS от суперхостинг 1 во и 2 ро под домеин с някакво phpbb3 и е steatnal паролата на RedHat желателно е да си смените и паролите всичките понеже дб-то е дъмпнато ;D

1. Как реши, че е кофти VPS 1-во?
2. Как реши, че дистротот е RedHat?
3. Как разбра, че атаката е била такъв тип.

По точка 1. Ако ми кажеш дефиниция за "хубав VPS", ще ми е много гот да разбера разликата межди хубав и кофти VPS.
По точка 2. нали не вярваш на всичко което връща nmap? ако въобще си nmap-вал хостинга на форума:)
По точка 3. супер ми е интересно как без лог разбра как е направена атаката? Или имаш може би ясновидски способности:)

Леко ми се струваш простичак и пишеш глупости без да си прочел правилно поста ми така че не мисля да ти давам адекватен отговор.. 1 во VPS ли е от някакъв измислен хостинг провайдър не ми го хвали
2 .ро не ми трябват логове за да вида от къде е дъмпнат бекъпа на форума ;D 3 то що си мислиш че изобщо има нужда да се ползва nmap ? :) и изобщо 4 то знаеш ли кво пишеш ? :)

Подобни теми Collapse

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни