Jump to content

Въпрос относно фирма.


Recommended Posts

Здравейте,

имам малка мрежа от 5-6 клиента (без да щитам мен и баща ми  ;D).

Искам да използвам фирмата на сестра ми за да съм законен, понеже не ми е изгодно да отварям собствена фирма. Фирмата е ЕТ и според решението на съда, може да се развиват всички дейности, които не са забранени със закон, демек би трябвало да мога да пускам нета под тази фирма. Та въпроса ми е, как трябва да започна да работя под тази фирма? Нещо трябва ли да се прави. До колкото разбрах трябва да започна да взимам фактури от доставчика от който взимам интернет и да издавам касови бележки на клиентите.

Така и другият въпрос е. Доколкото разбрах относно разрешение да пускам нета през Wireless, трябва да подам някакви документи в КРС и да заплатя такса за тези документи, до колкото разбрах 150-200лв. Какви документи трябва да подготвя за да ме регистрират? Това е главния въпрос, а то след това предполагам че от КРС ще ми кажат какво да правя.

Ако съм пропуснал да попитам за нещо важно моля поправете ме.

Благодаря ви предварително !!!

Поздрави !!!

Link to comment
Share on other sites

Бачкай си както сега. Регистрират ли те веднъж в КРС после ще попълваш въпросници всеки 3 месеца.. Простотия страхотна. Незнам въобще смисъла на тези регистрации. В твоя случай има смисъл от някакво излизане от тоталната сивота е някаде към 100-120 клиента. Преди това смисъл никъв.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря ти за съвета, Mile. Но все пак не е ли опасно, при положение че има и други законни които пускат нет тука, и ако решат нещо, няма ли да изгоря?

И все пак въпросите си остават, не е лошо да им знам отговорите.

Поздрави!!!

Link to comment
Share on other sites

в крс в момента не се плаща нищо.

Трябва да отиде МОЛ-а на фирмата да попълни една бланка и след 1-2 седмици ще Ви пратят по пощата че сте записани в тъпия регистър. Но наистина е голяма тъпотия както казва Mile с тези въпросници. Събери поне 20-30 клиента пак тогава отивай в КРС според мен... пък ако искаш иди и още в понедлник пари няма да ти вземат бъди сигурен! Там има едни мацки в информацията те ще ти обяснят какво трябва да попълниш!

П.С. До колкото си спомням може и да не ходиш защото бланката за регистрация я има и в интернет просто в принтираш, попълваш и пращаш с препоръчано писмо! За най лесно се обади в крс и питай !

Link to comment
Share on other sites

Ест, че има и регистрирани... И само на тях ходят на проверки и глобяват. На мъка се обричаш, но още не го знаеш. Когато го разбереш е късно.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

прав е mile

но да чукна на дърво при нас не са идвали за сега

това приложеното идва често често па и недоволни за данните

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

Неделине ако особено много държиш да се регнеш го направи. Хватката при теб е да минеш по тънката лайсна с предлгането на скорост <128kbps. Тогава просто не предлагаш "широколентов" (каквото и да имат предвид с това) и общо взето ще те оставят на мира. То и за 6 клиента какво ли могат да те тормозят де.

Ти си предлагай, каквато искаш и можеш скорост, но си пишеш тази.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.