Искам да споделя разочарованието си от факта че микротик са си позволили да пазат паралите на операционната система в plain текст ......... Операционната система е много добра, но намеренията им са кофти, не е трудно да се досети човек че и имат база с данни на всички пароли които някой някога е ползвал на микротик.
Въпрос
nedoskiv
Здравейте,
Искам да споделя разочарованието си от факта че микротик са си позволили да пазат паралите на операционната система в plain текст ......... Операционната система е много добра, но намеренията им са кофти, не е трудно да се досети човек че и имат база с данни на всички пароли които някой някога е ползвал на микротик.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
7
6
5
5
Popular Days
25 Септ.
11
26 Септ.
8
6 Окт.
7
30 Септ.
5
Top Posters For This Question
gbdesign 7 posts
nedoskiv 6 posts
111111 5 posts
JohnTRIVOLTA 5 posts
Popular Days
25 Септ. 2018
11 posts
26 Септ. 2018
8 posts
6 Окт. 2018
7 posts
30 Септ. 2018
5 posts
Popular Posts
master
Те от горе знаят всичко за нас, та дори и каква тоалетна хартия ползваш пък за едни пароли.
msboy
При положение че имам грубо около 100 устройства Микротици не мога да дам още един чувал пари за да мина на друга марка. Нещата са комплексни относно това дали има предимства и недостатъци . Въпроса е
gbdesign
Това положение рязко се измени в последните години. Ползват ги масово на всякъде дори и големите доставчици на свързаност. Аз самият ползвам само CCR, а Сиско-та ми седят в шкафа. Имал съм еди, единст
Posted Images
40 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване