Jump to content

Лиценз1

Recommended Posts

Интересува ме дали има някой, който да е наясно как стоят нещата с лицензиите. Изпратих писмо до КРС, оттам ми върнаха една солидна купчина хартия. Въпроса ми е какво се прави оттука нататъка? Трябва ли да попълвам нещо от това което са ми пратили? И най-важното е дали трябва да заплащам нещо (разбрах, че честотите които ме интересуват (2,4 и 5GHz) са безплатни)?

----

SS7: Еее, направил съм цял раздел по темата , местя я :)

• Owner

Ами плаща се такса за "приемане на документите" :) , без бележка, че си я платил няма да ти ги приемат. Вече не помня, но мисля че беше около 150-200 лв.

За попълването много трудно някой би ти помогнал чрез форума.

• Administrator

таксата беше 200лв ама преди 5 години сега незнам

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• Owner

Ами да ти кажа доста хора не четат законите (няма в предвид теб) . Откакто приеха ЗЕС , лицензионния режим отпадна ! , режима вече е само регистрационен, т.е. пуска се уведомление.

Обаче за да продължат да събират някакви пари, въведоха такса за приемане на документите, която обаче е по-малка, отколкото беше сумата за лиценза.

Докато преди КРС можеше да откаже лиценз, сега вече не може да спре никой. След подаването на уведомлението, де факто човек е изпълнил изискавнията на ЗЕС.

SS7 мерси братче,спасяваш ме.Лиценза знам че е само регистрационен вече-пращаш им документите с обратно писмо и плащаш само разходите за документациата-онез 200 кинта отпаднаха миналата година.дерта ми беше ,че блямбите беха пратили една камара анкетни листове с обратното писмо,ама явно не се отнасят за нашего брата.

Срещна ли те-черпа и то не само бира :)Жалко че Дупница ми иде далечко ;)

От КРС постоянно флуудят и спамят с някакви анкети и въпросници. Адски е досадно, ама трябва да си много внимателен и прилежен винаги да им отговаряш в срок! Веднъж се забравих да им пратя един от въпросниците и после глобата беше 1000лв! Така че спазвай задължително сроковете!

• Administrator

ако попълниш грешно, получаваш двоен спам ;)

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ