radioM Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Здравейте, понеже ми останаха излишни антенки които вече няма да са ми от полза тъй като имах оферта която се отмени реших да ги пусна тук пък на някой да му свършат работа. Чисто нови са не ползвани. Ако някой нещо му трябва да ми пише пък за количество мога и да измисля и отстъпка. Loco m5 - 70лв / имам 10бр Nanostation m5 - 90лв/ имам 10бр Nanobeam m5 16 - 80лв./ имам 6бр Nanobeam m5 19 - 100лв./ имам 10бр Rocket m5 - 120лв/ имам 3бр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted August 4, 2018 Administrator Report Share Posted August 4, 2018 Редактирай си обявата спрямо правилата! Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
radioM Posted August 4, 2018 Author Report Share Posted August 4, 2018 Ами не мога вече май да редактирам или не виждам бутона. Извинявам се за пропуска...намират се в регион варна. За връзка на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radioM Posted August 9, 2018 Author Report Share Posted August 9, 2018 Продадени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts