Щирлиц Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Слагам тук РТС БГ ООД заради "безплатната" им доствка. Поръчах си цели 2 бр. CSS 326-24G-2S+ разчитайки на "безплатната" им доствка. За справка прилагам снимка от сайта им и снимка на разписката от Еконт. Не ми е за 9-те лева и 10-те стотинки ..... въпросът е принципен. А сега да кажа и добра дума - наистина ми изпратиха проформата за по-малко от 1/2 час и бяха много любезни, но следващият път много ще се замисля дали да пазарувам от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted August 3, 2018 Administrator Report Share Posted August 3, 2018 Не че ще защитавам новата им колежка, но преди месеци и на кредитно по банка не даваше Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacho Posted January 16, 2019 Report Share Posted January 16, 2019 Сигурно е станала грешка.... или са пропуснали... трябвало е да се обадиш и са щели да те компенсират като най малко с разликата. Като цяло са изключително коректни !!! Поне от ~15 годишната ми работа с тях.... Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyfx Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 (edited) Обаждайте се като има такива неразбории. Знаете,че търговците навсякъде се менят като салфетки. Към колегата Щирлиц - сигурен ли ,че направи поръчката през сайта или по телефона ? Edited April 8, 2019 by skyfx Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Щирлиц Posted April 9, 2019 Author Report Share Posted April 9, 2019 Преди 15 часа, skyfx написа: Обаждайте се като има такива неразбории. Знаете,че търговците навсякъде се менят като салфетки. Към колегата Щирлиц - сигурен ли ,че направи поръчката през сайта или по телефона ? Всички знаем, че търговците за чеп за зеле не стават В над 90% от случаите даже не знаят какво продават. Нямам спомени точно как направих поръчката - със сигурност съм говорил и по телефона с някой, защото ми трябваше проформа, за да Ви платя по банка. Никъде не пише, че за поръчка по телефона се заплаща доставката. Нямах време да се разправям за някакви си 9 лв., а и устройствата ми трябваха спешно, но неприятното чувство, че сериозна фирма се опитва да ме цака с топла бира и студени кебапчета остава. И накрая - не знам защо разравяте случай от преди повече от 6 месеца .... станалото - станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts