Jump to content

RTS

Щирлиц

Recommended Posts

Слагам тук РТС БГ ООД заради "безплатната" им доствка. Поръчах си цели 2 бр. CSS 326-24G-2S+ разчитайки на "безплатната" им доствка. За справка прилагам снимка от сайта им и снимка на разписката от Еконт. Не ми е за 9-те лева и 10-те стотинки ..... въпросът е принципен.

А сега да кажа и добра дума - наистина ми изпратиха проформата за по-малко от 1/2 час и бяха много любезни, но следващият път много ще се замисля дали да пазарувам от тях.

Ekont.jpg

Site.jpg

• Administrator

Не че ще защитавам новата им колежка,

но преди месеци и на кредитно по банка не даваше ?

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 5 months later...

Сигурно е станала грешка.... или са пропуснали... трябвало е да се обадиш и са щели да те компенсират като най малко с разликата.

Като цяло са изключително коректни !!! Поне от ~15 годишната ми работа с тях....

• 2 months later...

Обаждайте се като има такива неразбории. Знаете,че търговците навсякъде се менят като салфетки.

Към колегата Щирлиц - сигурен ли ,че направи поръчката през сайта или по телефона ?

Edited by skyfx

Radio Transmision Systems

www.rts-bg.com / ispot.bg

Преди 15 часа, skyfx написа:

Обаждайте се като има такива неразбории. Знаете,че търговците навсякъде се менят като салфетки.

Към колегата Щирлиц - сигурен ли ,че направи поръчката през сайта или по телефона ?

Всички знаем, че търговците за чеп за зеле не стават ? В над 90% от случаите даже не знаят какво продават.

Нямам спомени точно как направих поръчката - със сигурност съм говорил и по телефона с някой, защото ми трябваше проформа, за да Ви платя по банка. Никъде не пише, че за поръчка по телефона се заплаща доставката. Нямах време да се разправям за някакви си 9 лв., а и устройствата ми трябваха спешно, но неприятното чувство, че сериозна фирма се опитва да ме цака с топла бира и студени кебапчета остава. 

И накрая - не знам защо разравяте случай от преди повече от 6 месеца .... станалото - станало.