Jump to content

LHG 5AC Не може да се ъпдейтне

fortekn

Recommended Posts

Kолеги дайте съвет за LHG5 AC не може да се ъпдейтне,Имам 4 такива но едното като се опитам да го ъпдейтна се рестартира и пак си е старият фърмуер. Сега в момента е с 6.40.03

Че в това положение сега работи само на 5180 MHz  и при всякакъв опит да му сменя настройките се рестартира. Във Log инфото пише kernel failure in previous boot.

• Administrator

NetInstall пробва ли?

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

преди 57 минути, fortekn написа:

Kолеги дайте съвет за LHG5 AC не може да се ъпдейтне,Имам 4 такива но едното като се опитам да го ъпдейтна се рестартира и пак си е старият фърмуер. Сега в момента е с 6.40.03

Че в това положение сега работи само на 5180 MHz  и при всякакъв опит да му сменя настройките се рестартира. Във Log инфото пише kernel failure in previous boot.

И при мен стана същото и от съпорта ми казаха да го инстална с Netinstall до версия 6.42rc52  или до версия 6.43rc7 с Netinstall задължително!

След тази процедура може вече спокойно да го ъпдейтнеш до версия 6.42.1 (стабилна версия).

Edited by msboy
допълнение

Стана след около 3 /4 ресета някъде захапа.Сега всичко е ок .Но на 2,5 км сигнала е -52 db със друго LHG 5 AC .