Guest Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Офертата ми е за качване на лиценза към Левел 6 + суперканали - лиценза за използване на допълнителни честоти. Левел 6 + суперканали за x86 и/или рутербордове Цена: Договаряне/ценообразуване при поискване. Лиценза е легален, имам го предпалтен в моя mikrotik.com акаунт, трябва само да го активирам на някой Ваше Soft-ID Контакт: Skype: hypnologic или ЛС във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted July 20, 2009 Administrator Report Share Posted July 20, 2009 едва ли някой може да разбере в тоя пост кое колко точно струва, това ми прилича на рекламен трик .. предлагаш две неща и една цена 250 лв явно се базикаш. п.с. и на кой му пука какво и колко си продал Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted July 21, 2009 Administrator Report Share Posted July 21, 2009 на сайта на миктотик лицензи бол супер ченъл само от локалните ресалъри издават и документи за разходите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro_Blg Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Абе ние да не сме малоумни,та пишеш всичко това за втори път? http://www.joro711.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Можеш да си напълно спокоен. Всичко е Наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts