wirebez Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 http://picasaweb.google.com/wirebez email:wirebez@gmail.com GSM: 0898481330 Всеки облъчвател е тестван пневматично на 4 атм. във вода за дефекти , притежава изключителна здравина и не отстъпва по параметри на другите на пазара , а цената е доста по-низка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted September 9, 2008 Administrator Report Share Posted September 9, 2008 и цената е ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirebez Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 36 лв с ДДС има и друга цена , но трябва да ми звъннеш или на email Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted September 9, 2008 Administrator Report Share Posted September 9, 2008 вибраторчето вътре с каква дължина е ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirebez Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 обоснови се защо питаш по принцип то е 1/4 от дъжината на вълната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacho Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 двуполярни имаш ли ? бих взел 1 такъв Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirebez Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 Имам , но още са в процес на тестове и не мога да дам гаранция още , но ако бързаш звънни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoiko Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 как е запушен отпред ? Не виждам капачка. www.ev-bg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirebez Posted September 10, 2008 Author Report Share Posted September 10, 2008 Има си капачка и е доста здрава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Лазаров Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Работя с wirebez, профи от всякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted September 10, 2008 Administrator Report Share Posted September 10, 2008 обоснови се защо питаш по принцип то е 1/4 от дъжината на вълната ми донякаде съм ти колега и ми се стори че пишеше 5-6 гигахерца , това си е доста честотна лентичка, но както и да е .. не смятам да се занимавам с производство, добре е производителите да се насочат в правенето на облъчватели за по тесни ленти, и без това ефира ще е шит .. ако ми потрябват ще те потърся. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirebez Posted September 10, 2008 Author Report Share Posted September 10, 2008 По принцип е сметнат за 5.5 но практиката показва , че няма разлики на сигнала в диапазона които използваме , а и е по добре да разполагаш с по-голям диапазон, когато сменяш канали , не да ти реже само от 5.6 до 5.8 и като е шумно там да ходиш да сменяш облъчвателя с друг за съответния канал. Съвременните карти имат добра селективност , а и не шумят на други честоти та този шум , които е на твоя канал няма как да го изрежеш. От доста време се занимавам с тези нещта и не случайно започнах да правя облъчватели (просто ми омръзна да се катеря в гадно време да сменям скъпи облъчватели пълни с вода) , ако някои се интересува от размери и схеми нямам нищо против да ги споделя , но технологията на изработка си я пазя в тайна за момента . Мога да ви уверя че инвестициите в инструменти и наи-вече главоблъскането и времето как да се направи нещо без да прави проблеми при различни условия не си заслужава за малко бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirebez Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 За момента това успях да постигна с двоините облъчватели , но борбата продължава все още не ми харесва как работят.Картите са CM9-GP и рутербордове RB433-AH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoiko Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 тове е прекрасен резултат ако е на 50 км На колко си правил теста ? www.ev-bg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirebez Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 За съжаление е на доста по-малко , но е в много шумен ефир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts