wirebez Публикувано 9 Септември, 2008 Доклад Публикувано 9 Септември, 2008 http://picasaweb.google.com/wirebez email:wirebez@gmail.com GSM: 0898481330 Всеки облъчвател е тестван пневматично на 4 атм. във вода за дефекти , притежава изключителна здравина и не отстъпва по параметри на другите на пазара , а цената е доста по-низка.
Администратор 111111 Отговорено 9 Септември, 2008 Администратор Доклад Отговорено 9 Септември, 2008 и цената е ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
wirebez Отговорено 9 Септември, 2008 Автор Доклад Отговорено 9 Септември, 2008 36 лв с ДДС има и друга цена , но трябва да ми звъннеш или на email
Администратор Велин Отговорено 9 Септември, 2008 Администратор Доклад Отговорено 9 Септември, 2008 вибраторчето вътре с каква дължина е ? Не отговарям на постове написани с шльокавица!
wirebez Отговорено 9 Септември, 2008 Автор Доклад Отговорено 9 Септември, 2008 обоснови се защо питаш по принцип то е 1/4 от дъжината на вълната
Lacho Отговорено 9 Септември, 2008 Доклад Отговорено 9 Септември, 2008 двуполярни имаш ли ? бих взел 1 такъв Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/
wirebez Отговорено 9 Септември, 2008 Автор Доклад Отговорено 9 Септември, 2008 Имам , но още са в процес на тестове и не мога да дам гаранция още , но ако бързаш звънни .
Stoiko Отговорено 10 Септември, 2008 Доклад Отговорено 10 Септември, 2008 как е запушен отпред ? Не виждам капачка. www.ev-bg.com
wirebez Отговорено 10 Септември, 2008 Автор Доклад Отговорено 10 Септември, 2008 Има си капачка и е доста здрава.
Тодор Лазаров Отговорено 10 Септември, 2008 Доклад Отговорено 10 Септември, 2008 Работя с wirebez, профи от всякъде.
Администратор Велин Отговорено 10 Септември, 2008 Администратор Доклад Отговорено 10 Септември, 2008 обоснови се защо питаш по принцип то е 1/4 от дъжината на вълната ми донякаде съм ти колега и ми се стори че пишеше 5-6 гигахерца , това си е доста честотна лентичка, но както и да е .. не смятам да се занимавам с производство, добре е производителите да се насочат в правенето на облъчватели за по тесни ленти, и без това ефира ще е шит .. ако ми потрябват ще те потърся. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
wirebez Отговорено 10 Септември, 2008 Автор Доклад Отговорено 10 Септември, 2008 По принцип е сметнат за 5.5 но практиката показва , че няма разлики на сигнала в диапазона които използваме , а и е по добре да разполагаш с по-голям диапазон, когато сменяш канали , не да ти реже само от 5.6 до 5.8 и като е шумно там да ходиш да сменяш облъчвателя с друг за съответния канал. Съвременните карти имат добра селективност , а и не шумят на други честоти та този шум , които е на твоя канал няма как да го изрежеш. От доста време се занимавам с тези нещта и не случайно започнах да правя облъчватели (просто ми омръзна да се катеря в гадно време да сменям скъпи облъчватели пълни с вода) , ако някои се интересува от размери и схеми нямам нищо против да ги споделя , но технологията на изработка си я пазя в тайна за момента . Мога да ви уверя че инвестициите в инструменти и наи-вече главоблъскането и времето как да се направи нещо без да прави проблеми при различни условия не си заслужава за малко бройки.
wirebez Отговорено 15 Септември, 2008 Автор Доклад Отговорено 15 Септември, 2008 За момента това успях да постигна с двоините облъчватели , но борбата продължава все още не ми харесва как работят.Картите са CM9-GP и рутербордове RB433-AH
Stoiko Отговорено 15 Септември, 2008 Доклад Отговорено 15 Септември, 2008 тове е прекрасен резултат ако е на 50 км На колко си правил теста ? www.ev-bg.com
wirebez Отговорено 15 Септември, 2008 Автор Доклад Отговорено 15 Септември, 2008 За съжаление е на доста по-малко , но е в много шумен ефир.
Recommended Posts