Стойков Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Здравейте, За пръв път се сблъсквам със Mikrotik у-ва. Накратко, имам компютър който стриймва игри през OBS софтуер към Twitch.tv. Стрийма от време на време прекъсва и четох, че трябва да се разреши порт 1935. Може ли насока как да го направя това нещо. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted September 27, 2017 Administrator Report Share Posted September 27, 2017 преди 46 минути, Стойков написа: Здравейте, За пръв път се сблъсквам със Mikrotik у-ва. Накратко, имам компютър който стриймва игри през OBS софтуер към Twitch.tv. Стрийма от време на време прекъсва и четох, че трябва да се разреши порт 1935. Може ли насока как да го направя това нещо. Благодаря предварително! Ако порта е затворен то тогава нямаше грам да върви нещо. За повече инфо дай резултатите /ip fi export /ip upnp export Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Стойков
Здравейте,
За пръв път се сблъсквам със Mikrotik у-ва. Накратко, имам компютър който стриймва игри през OBS софтуер към Twitch.tv.
Стрийма от време на време прекъсва и четох, че трябва да се разреши порт 1935. Може ли насока как да го направя това нещо.
Благодаря предварително!
1 answer to this question
Recommended Posts