Jump to content

ПЕДЛОЖЕТЕ МИ СЕРВИЗ РЕМОНТ СПЛАЙСЕРИ


Recommended Posts

здравейте .

търся кадърен сервиз за РЕМОНТ СПЛАЙСЕРИ където да ми свършат работа, става въпрос за Sumitomo type-39 днес се предаде а работата чака.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На това сумитомо за 1 камера ще ти вземат пари, колкото за целия апарат. Не знам ремонта дали въобще има смисъл. По-добре търси части на старо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко извън темата, но dvp-740 за тези пари е перфектен. От няколко години сме с такъв, с него са правени сплайски и за виваком, а те замерват с otdr за качеството на заваркити и няма проблеми.

Мисля, че предлагат и поддръжка на сплайсъри във фирмана, но дали само за този модел?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За парите е перфектен .За работата - не.Ако си правил за виваком "сплайски" и са минали не значи че са минали защото са направени с DVP-740.По всяка вероятност супервайзора ти е бързал да издаде обект.А след теб са минали други сплайскаджии. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здр., оказа се ,че едни 'сервизи' нямат нищо като части та макар и от изкупени от тях (прави се по света) машини за донори . За да приключим темата аз търся точно конкретно нещо а не ' дай да го видим ' не е за гледане а за ремонт за смяна на мотора на микроскопа това и сам мога да го направя ако имах въпросната част . Машината работи безупречно но с моя помощ на 'ръчен' фокус на единия микроскоп и си прави безупречни заварки , само ,че в този вид като скелет не мога да изкарам по пътища и шахти . Ето го въпросния мотор в този клас машини " core alignment fusion splicer "  6 броя (едентични са стават за на всякъде ) мотор с планетарен редуктор към всеки мотор има и оптрон с въздушна междина разбира се поставен на различни места съобразно функцията му.Така ,че който има  да се обади или знае от къде .

sumi_motor.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 месец по-късно ...

Всичко завърши благополучно благодарение на моя милост  диагностика ремонт доставка на нужните части . Резултата по долу , 20 дни работи ( и ще работи) безупречно.

IMG_20170904_160011.jpg
 

 

Редактирано от freenet
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.