Mupo neTkoB Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 търся си рутер с 3 мрежови карти ориентирах се към alix2d3 ако можете да ми препоръчате нещо друго също съм отворен към оферти. ще ми трябва и кутийка + захранване за него. ще е вързан към ups ако това е оптималния вариант може ли да кажете от къде най-тънко ще мина за закупуването им забравих да спомена, ще рутира един АДСЛ и още някакъв доставчик до 20 Мбита и кое е по-добре, CF card или Ide флашка / също по-евтино/ Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator kokaracha Posted May 16, 2009 Administrator Report Share Posted May 16, 2009 търся си рутер с 3 мрежови карти ориентирах се към alix2d3 ако можете да ми препоръчате нещо друго също съм отворен към оферти. ще ми трябва и кутийка + захранване за него. ще е вързан към ups ако това е оптималния вариант може ли да кажете от къде най-тънко ще мина за закупуването им забравих да спомена, ще рутира един АДСЛ и още някакъв доставчик до 20 Мбита и кое е по-добре, CF card или Ide флашка / също по-евтино/ Купи си едно старо пц Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoon Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 mikrotik RB433AH . Wispbg имат доста добри цени !!! купувал съм от там и грам грижа нямам. За Аликс-а нищо не мога да кажа защото нямам никакво наблюдение. Според мен микротик-а е по добрия вариант, но ти си знаеш !!! поздрави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Едно старо PC от мен ще ти излезе най-евтино Иначе RB450G Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanta Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 RB450G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts