fanta Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Суичовете са някакви безименни (нашия достачик ги ползва IneG) 8 портови.Имат си захранване. Еденична цена 12 лв имам в момента 3 може заедно по 10 лв. 2 5портови TP-LINK REPOTEC RP-1705K двата за 10 лв (без захранвания са) Имам и в наличност този рутер http://www.get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=422&products_id=24553 има си и захранване + кутия Цена 25 лв. скаип: fantamaniaka 0888847124 Dido Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Суичовете са някакви безименни (нашия достачик ги ползва IneG) Аз викам че цялата им фирма е такава 5 петицата репотека за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted April 27, 2009 Administrator Report Share Posted April 27, 2009 Суичовете са някакви безименни (нашия достачик ги ползва IneG) 8 портови.Имат си захранване. Еденична цена 12 лв имам в момента 3 може заедно по 10 лв. 2 5портови TP-LINK REPOTEC RP-1705K двата за 10 лв (без захранвания са) Имам и в наличност този рутер http://www.get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=422&products_id=24553 има си и захранване + кутия Цена 25 лв. скаип: fantamaniaka 0888847124 Dido да се надяваме, че все още не са на доставчика ти Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanta Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 хаха не са определено ) нови са. Запазени са до петък от колегата PcTuninG Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 хаха не са определено ) нови са. Запазени са до петък от колегата PcTuninG Мерси колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuller Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 от кои град си .. интересува ме 5 портовия Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 от кои град си .. интересува ме 5 портовия Колегата е от Стара Загора днес купих 5-ците ама колегата има 8-ци много точен е Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuller Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 много е далече .. до софия с куриер ще стане много пари ;// тябва ми евтин суич за едно малко тестче неми се дават мноо пари за нещо което може да изгори на първата минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Един колега търси такъв най-обикновен рутер, още ли се продава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartman Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Един колега търси такъв най-обикновен рутер, още ли се продава? Ти домъкна утре един? Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanta Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 да стои рутера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ще взема рутер но искам първо да го тествам. Пишете ми на скайпа да ви дам адрес ( hypnologic ) Пращате директно, тествам в три дневен срок и пращам парите на адреса или на банкова сметка. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ако ти събира прах и смяташ че всички портове работят, без да се товари захранване допълнително, беза да грее допълнително, и че работи стабилно при натоварване (торенти и т.н.) - може да дойда да го видя във Варна. Ако съвсем искаш да се отървеш и не му работи порт - може по-евтино от 25 но със адаптер Какво толкова си правил по него? Трябва да работи поне 3г без да се сменят елементи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts