V_L@N Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Здравейте колеги! Някой от по-големите тука, може ли да ми осигури свързаност и интернет в Айтос и Карнобат Гигабит свързаност на двете места и сътветно 500Mb в Айтос и 200Мb в карнобат интернет за връзка и оферти на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 office Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Мтел с сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nmish Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 потърси comnet за Айтос, ще измислят и нещо за Карнобат Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RudY-ElectriC Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Преди 19 часа, V_L@N написа: Здравейте колеги! Някой от по-големите тука, може ли да ми осигури свързаност и интернет в Айтос и Карнобат Гигабит свързаност на двете места и сътветно 500Mb в Айтос и 200Мb в карнобат интернет за връзка и оферти на ЛС За Карнобат, още утре ако решиш мога да ти осигуря исканата скорост, за Айтос, след няколко разговора може и да ти измисля нещо, ако решиш свържи се с мен, имам достатъчно ресурс!! …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ubntfan Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 RN-TV Бургас също имат в Айтос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hgd Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Преди 2 часа, ubntfan написа: RN-TV Бургас също имат в Айтос. Айтос - да, Карнобат - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 V_L@N Posted September 22, 2016 Author Report Share Posted September 22, 2016 Вече не се търси! ПРОБЛЕМА РЕШЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
V_L@N
Здравейте колеги! Някой от по-големите тука, може ли да ми осигури свързаност и интернет в Айтос и Карнобат
Гигабит свързаност на двете места и сътветно 500Mb в Айтос и 200Мb в карнобат интернет
за връзка и оферти на ЛС
6 answers to this question
Recommended Posts