Mupo neTkoB Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Колеги търся си GSM Гейт ще го закачам на panasonic TDA30 трябва ми с 2 SIM и с 2 линии - FXS Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormmaker Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Здрасти, аз имам един гейт, който купих преди година за ~1600евро на старо. С 4 сима е, ако ти върши работа ще погледна какъв е точно. Само пара се набутах, така и не съм го ползвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 много са ми 4 сим карти пък са ми още по-много и тези пари Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts