akab Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Здравейте имам микротик рутер с реален статичен ип адрес и още един ип адрес който не използвам възможно ли е от друго населено място през мобилен интернет и може би VPN да получа единият от реалните ип адреси на лаптопа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted June 30, 2016 Administrator Report Share Posted June 30, 2016 Да възможно е, има няколко варианта за реализация, само опомени начина на дистрибуция от доставчика ти. За отдалечен тунелен протокол препоръчвам L2TP. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 akab Posted June 30, 2016 Author Report Share Posted June 30, 2016 (edited) Получавам Интернет по лан кабел който влиза директно в Ван картата на рутера имам 2-3 компютъра след него и един въздушен линк но има възможност да ми пуснат и оптичен кабел Edited June 30, 2016 by akab Допълване Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted June 30, 2016 Administrator Report Share Posted June 30, 2016 Статично зададено ИП Автоматично зададено ИП РРРоЕ Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 akab Posted June 30, 2016 Author Report Share Posted June 30, 2016 Ип адреса ми е статично зададен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
akab
Здравейте имам микротик рутер с реален статичен ип адрес и още един ип адрес който не използвам
възможно ли е от друго населено място през мобилен интернет и може би VPN да получа единият от реалните ип адреси
на лаптопа ми
4 answers to this question
Recommended Posts